ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Τρένο» οι γυναίκες του Απόλλωνα, διπλά για ΕΑΠ - Ερυθρό Αστέρα στην Β΄ Εθνική

Αναλλοίωτη παρέμεινε η βαθμολογία της Β΄ Εθνικής βόλεϊ Γυναικών καθώς η ομάδα του Απόλλωνα νίκησε τον Ποσειδώνα Λουτρακίου για την 9η αγωνιστική και πέτυχε την 9η νίκη στο πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να παραμένει μόνη της στην κορυφή της βαθμολογίας. Από εκεί και πέρα ΕΑΠ και Ερυθρός Αστέρας αντίστοιχα πέτυχαν διπλά, καθώς νίκησαν Αλκυών και Ολυμπιονίκη αντίστοιχα την ώρα που η Ολυμπιάδα έχασε στην Καλαμάτα με 3-1.

Στο κλειστό της Περιβόλας, η ομάδα του Απόλλωνα παρότι έχασε το πρώτο σετ, στη συνέχεια ανέβασε στροφές και πήρε, έστω και δύσκολα τα τρία επόμενα σετ και έφτασε στην «καθαρή» νίκη με 3-1 (16-25, 25-16, 25-20, 25-10) σετ.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Καράβολας): Παυλοπούλου, Σπυροπούλου, Κάνιστρα, Γιαννοπούλου, Αθ. Αγγελοπούλου, Χ. Μπρούμα λίμπερο η Οικονομοπούλου (Γ. Αγγελοπούλου, Σουβαλιώτη, Κουρκουλου).

Η ΕΑΠ με θετικό πρόσημο στην Αρχαία Ολυμπία

Στην Αρχαία Ολυμπία, η ΕΑΠ μπήκε δυνατά, πήρε τα 2 πρώτα σετ, η Ολυμπιονίκης αντέδρασε και πήρε το 3ο σετ μειώνοντας σε 2-1 όμως οι μελανόλευκες με σωστές επιλογές πήραν το 4ο σετ και έφτασαν στη νίκη με 3-1(16-25,22-25, 25-20, 23-25) σετ.

ΕΑΠ (Καγιαλή):Υφαντή, Δουραμάνη, Μίντζα, Χαιρετάκη, Γαλάνη Πελεκούδα, λίμπερο η Ζήκου (Σούλη, Πέππα, Παπαλάμπρου, Μουζακιάρη).

Καλή εμφάνιση και επικράτηση του Ερυθρού Αστέρα

Στο Ναύπλιο, ο Ερυθρός Αστέρας έκανε καλή εμφάνιση και επικράτησε με 3-1 (12-25, 25-15, 25-21, 25-13) σετ του Αλκυών Δρεπάνου με αποτέλεσμα να πάρει τρεις ακόμα βαθμούς που τον διατηρούν στη 2η θέση της βαθμολογίας.

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Λεγάτου): Σπυροπούλου, Καραμούντζυ, Κατσή, Ραζακλή, Ελ. Κόλια, Σισσύκη, λίμπερο η Στυλιανοπούλου, (Τσιόδουλου, Τσούση, Γκοτζιά, Κατσή, Παπαδημητρίου.

Ήττα για την Ολυμπιάδα στην Καλαμάτα

Στην Καλαμάτα, η ομάδα της Ολυμπιάδας αν και αντιστάθηκε, έχασε στις λεπτομέρειες με 3-0 (26-24, 25-21, 25-23) σετ από τον τοπικό Ακρίτα που ήταν καλύτερος στα κρίσιμα σημεία.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ (Λαμπρόπουλος): Χατζή, Σαραπτσή, Πατακοπούλου, Γιαννακοπούλου, Φαλτσέτα, Πετριχιάνου, λίμπερο η Χρυσοβέργη (Μαρκουίζου, Στεργιοπούλου, Σιαμπλή, Λαμπροπούλου, Γκοτζιά ως λίμπερο).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 

ΑΟ Αλκυών-Ερυθρός: 1-3

 

Ομόνοια Ν.-Σπαρτιατικός: 3-1

 

Ολυμπιονίκης-ΕΑΠ: 1-3

 

Ακρίτας-Ολυμπιάδα: 3-0

 

Απόλλων Πατρών-Ποσειδών Λ.: 3-1

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

(Σε 8 αγώνες)

 

1 Α.Σ. Π. ΑΠΟΛΛΩΝ           24

 

2 ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ        20

 

3 Ε.Α ΠΑΤΡΩΝ         19

 

4 ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤ.           15

 

5 Φ.Ο.Ν. ΟΜΟΝΟΙΑ            12

 

6 ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ            9

 

7 Α.Ο ΑΚΡΙΤΑΣ                    9

 

8 Α.Ε.Π ΟΛΥΜΠΙΑΣ           5

 

9 Α.Ο. ΑΛΚΥΩΝ      4

 

10 ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ  3         

 

ΕΠΟΜΕΝΗ (9η)

 

Ομόνοια Ναυπάκτου-Αλκυών

 

Ολυμπιαδα-Σπαρτιατικός

 

Ποσειδων Λουτρακίου-Ακρίτας Καλ.

 

ΕΑΠ-Απόλλων Π.

 

Ερυθρός Αστέρας-Ολυμπιονίκης

Πηγή: gnomip.gr

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μέσα από την ψηφιακή εφαρμογή «MyCoast» θα μπορούν οι πολίτες να υποβάλουν άμεσα καταγγελίες για υπέρβαση των παραχωρήσεων ή για αυθαίρετη κατάληψη παραλίας. Συγκεκριμένα, δ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα αποκαλυπτήρια του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωκλογές έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης καθώς παρουσίασε στο Κέντρο Πολιτισμού – Ελληνικός Κόσμος και τα πέντε τελευταία ονόματ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με απο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρό μπουρίνι το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Μεσσάτιδας Πατρών, με τα φαινόμενα να είναι έντονα σε Πετρωτό, Σαραβάλι, Κεφαλόβρυσο και Κρήνη. Το σκηνικό του καιρού συνέθεταν σφοδροί άνεμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Λίγα λεπτά μετά το τροχαίο με τραυματισμό δικυκλιστή στους Πέντε Δρόμους της Πάτρας, είχαμε δύο ακόμη με τραυματισμούς. Αρχικά, κοντά στην πλατεία Βουδ, συγκρούστηκαν δύο ΙΧ με αποτέλεσμα τον τραυματι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, τραυματισμένος, κατέληξε ένας 19χρονος μετά από άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα Χαλικιάτικα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.c
Image
Image

Search