ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Καφού: «Το ποδόσφαιρο εργαλείο για ενότητα»

 Την δύναμη της ενότητας που έχει το ποδόσφαιρο, υπογράμμισε ο πρώην αρχηγός της Βραζιλίας, και ο δύο φορές νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου, Καφού, μιλώντας στο Κατάρ (sc.qa), σημειώνοντας επίσης με βεβαιότητα πως το Μουντιάλ του 2022 θα είναι μοναδικό.  Εχοντας κατακτήσει περισσότερα από 20 τρόπαια σε μια διαδρομή 18 ετών, παραμένει κάτοχος ρεκόρ-συμμετοχών για τη χώρα του, κάνοντας 148 διεθνείς παρουσίες και είναι ο μόνος παίκτης της Βραζιλίας που έπαιξε σε τρία διαδοχικά Μουντιάλ, όπως ανέφερε η ιστοσελίδα της FIFA.

 «Ο κόσμος μπορεί να περιμένει ένα φανταστικό τουρνουά! Δεν έχω δει ποτέ τέτοια προετοιμασία όπως αυτή που γίνεται για το 2022. Έχω την τύχη να επισκεφτώ το Κατάρ πολλές φορές τώρα και η πρόοδος και η ταχύτητα της αλλαγής είναι σαν κάτι που δεν έχω δει ποτέ πριν. Τα γήπεδα, οι μεταφορές και η υποδομή που κατασκευάζεται είναι φανταστικά. Είμαι βέβαιος ότι θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία το 2022 για όλους εκείνους που παρευρίσκονται. Κάθε Παγκόσμιο Κύπελλο είναι διαφορετικό με τον δικό του τρόπο, αλλά πιστεύω ότι το Κατάρ θα είναι το καλύτερο τουρνουά που έχουμε δει, θα κάνει κάτι πολύ ξεχωριστό. Γι αυτό δεν έχω καμία αμφιβολία», είπε ο Καφού.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Συμφωνείται με την Άμεση λήψη μέτρων (κορίνες, κώνους, αστυνόμευση κλπ) στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου με στόχο την μείωση των ατυχημάτων ;

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τα μέτρα περιορισμού τα οποία εφαρμόζει η Ελλάδα μπορεί δυνητικά να έχουν επίπτωση έως -35% του ΑΕΠ, σύμφωνα με νέα έκθεση του ΟΟΣΑ, αναφορικά με τις εκτιμήσεις για την αρχική . . .
LIFE STYLE

Η Selena Gomez έχει μιλήσει για την ψυχική της υγεία και στο παρελθόν, λέγοντας για τη μάχη που δίνει με το άγχος και για την κατάθλιψη. Και τώρα, αποκάλυψε ότι πρόσφατα διαγνώστηκ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακοινώσεις στους πελάτες τους για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν, προκειμένου να αναστείλουν τις προθεσμίες λήξης εμφάνισης και πληρωμής επιταγών εξέδωσαν Εθνική Τράπεζ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το ανθρώπινο τους πρόσωπο δείχνουν αυτές τις μέρες οι αστυνομικοί που βρίσκονται στους δρόμους της Πάτρας και επιτελούν το έργο τους, τη στιγμή που εμείς παραμένουμε στα σπίτια μας . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το ανθρώπινο τους πρόσωπο δείχνουν αυτές τις μέρες οι αστυνομικοί που βρίσκονται στους δρόμους της Πάτρας και επιτελούν το έργο τους, τη στιγμή που εμείς παραμένουμε στα σπίτια μας για να αποκλείσουμε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η οικογένεια 56χρονου από την περιοχή του Πύργου, που κατέληξε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο "Παναγία η Βοήθεια", αποφάσισε τη δωρεά οργάνων του
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη Δυτική Ελλάδα οι έλεγχοι για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και από την 06:00 ώρα της 23-03-2020 μέχρι και σ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search