ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Καφού: «Το ποδόσφαιρο εργαλείο για ενότητα»

 Την δύναμη της ενότητας που έχει το ποδόσφαιρο, υπογράμμισε ο πρώην αρχηγός της Βραζιλίας, και ο δύο φορές νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου, Καφού, μιλώντας στο Κατάρ (sc.qa), σημειώνοντας επίσης με βεβαιότητα πως το Μουντιάλ του 2022 θα είναι μοναδικό.  Εχοντας κατακτήσει περισσότερα από 20 τρόπαια σε μια διαδρομή 18 ετών, παραμένει κάτοχος ρεκόρ-συμμετοχών για τη χώρα του, κάνοντας 148 διεθνείς παρουσίες και είναι ο μόνος παίκτης της Βραζιλίας που έπαιξε σε τρία διαδοχικά Μουντιάλ, όπως ανέφερε η ιστοσελίδα της FIFA.

 «Ο κόσμος μπορεί να περιμένει ένα φανταστικό τουρνουά! Δεν έχω δει ποτέ τέτοια προετοιμασία όπως αυτή που γίνεται για το 2022. Έχω την τύχη να επισκεφτώ το Κατάρ πολλές φορές τώρα και η πρόοδος και η ταχύτητα της αλλαγής είναι σαν κάτι που δεν έχω δει ποτέ πριν. Τα γήπεδα, οι μεταφορές και η υποδομή που κατασκευάζεται είναι φανταστικά. Είμαι βέβαιος ότι θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία το 2022 για όλους εκείνους που παρευρίσκονται. Κάθε Παγκόσμιο Κύπελλο είναι διαφορετικό με τον δικό του τρόπο, αλλά πιστεύω ότι το Κατάρ θα είναι το καλύτερο τουρνουά που έχουμε δει, θα κάνει κάτι πολύ ξεχωριστό. Γι αυτό δεν έχω καμία αμφιβολία», είπε ο Καφού.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Συμφωνείται με την Άμεση λήψη μέτρων (κορίνες, κώνους, αστυνόμευση κλπ) στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου με στόχο την μείωση των ατυχημάτων ;

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

 Για την επιδημία του νέου κορωνοϊού και πότε αναμένεται να καταλαγιάσει ο ιός μίλησε ο πρύτανης του ΕΚΠΑ και καθηγητής Παθολογίας, Αθανάσιος Δημόπουλος.  . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 «Σοβαρούς κλόουν!» θα συναντήσετε περπατώντας στην πλατεία Γεωργίου Α΄ και συγκεκριμένα στα σκαλιά του Δημοτικού Θεάτρου «Απόλλων» την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου και ώρα 20.30. Πρό . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Ενημερωτική συνάντηση στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου  συγκάλεσε σήμερα Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020 ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικής Πολιτικής & Διοίκησης Παναγιώτης . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Ο Μιχάλης Βασιλάκης, μαχητικός και ακούραστος αγωνιστής της Αριστεράς, αφιέρωσε ολόκληρη τη ζωή του στην υπόθεση της κοινωνικής απελευθέρωσης. Πάλεψε με ανιδιοτέλεια για την ισότη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Ενημερωτική συνάντηση στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου  συγκάλεσε σήμερα Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020 ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικής Πολιτικής & Διοίκησης Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, με
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Ο Μιχάλης Βασιλάκης, μαχητικός και ακούραστος αγωνιστής της Αριστεράς, αφιέρωσε ολόκληρη τη ζωή του στην υπόθεση της κοινωνικής απελευθέρωσης. Πάλεψε με ανιδιοτέλεια για την ισότητα, για τη δημοκρατί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Με θλίψη πληροφορηθήκαμε την είδηση της απώλειας του Μιχάλη Βασιλάκη. Παρακολουθήσαμε τον αγώνα που έδινε τις τελευταίες ημέρες. Όπως οι περισσότεροι αγώνες που έδωσε στη ζωή του, ήταν άνισος. Παρό
Image
Image
© 2019 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search