ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Καφού: «Το ποδόσφαιρο εργαλείο για ενότητα»

 Την δύναμη της ενότητας που έχει το ποδόσφαιρο, υπογράμμισε ο πρώην αρχηγός της Βραζιλίας, και ο δύο φορές νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου, Καφού, μιλώντας στο Κατάρ (sc.qa), σημειώνοντας επίσης με βεβαιότητα πως το Μουντιάλ του 2022 θα είναι μοναδικό.  Εχοντας κατακτήσει περισσότερα από 20 τρόπαια σε μια διαδρομή 18 ετών, παραμένει κάτοχος ρεκόρ-συμμετοχών για τη χώρα του, κάνοντας 148 διεθνείς παρουσίες και είναι ο μόνος παίκτης της Βραζιλίας που έπαιξε σε τρία διαδοχικά Μουντιάλ, όπως ανέφερε η ιστοσελίδα της FIFA.

 «Ο κόσμος μπορεί να περιμένει ένα φανταστικό τουρνουά! Δεν έχω δει ποτέ τέτοια προετοιμασία όπως αυτή που γίνεται για το 2022. Έχω την τύχη να επισκεφτώ το Κατάρ πολλές φορές τώρα και η πρόοδος και η ταχύτητα της αλλαγής είναι σαν κάτι που δεν έχω δει ποτέ πριν. Τα γήπεδα, οι μεταφορές και η υποδομή που κατασκευάζεται είναι φανταστικά. Είμαι βέβαιος ότι θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία το 2022 για όλους εκείνους που παρευρίσκονται. Κάθε Παγκόσμιο Κύπελλο είναι διαφορετικό με τον δικό του τρόπο, αλλά πιστεύω ότι το Κατάρ θα είναι το καλύτερο τουρνουά που έχουμε δει, θα κάνει κάτι πολύ ξεχωριστό. Γι αυτό δεν έχω καμία αμφιβολία», είπε ο Καφού.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Εκτός εαυτού βγήκε, για λόγο που δεν έχει διευκρινιστεί, ένα ανήλικο κορίτσι μόλις 15 χρόνων στο Αγρίνιο και επιτέθηκε με πρωτοφανή βιαιότητα στην κατά δυο χρόνια μεγαλύτερη αδελφή . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ένα νέο ηχητικό ντοκουμέντο από την μοιραία νύχτα της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής, έξω από το Α.Τ. Αναργύρων, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με το Star, χρειάστηκε ν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ   Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικώνΣυνελήφθη, προχθές το απόγευμα, σε περιοχή της Δυτικής Αχαίας, απόαστυνομικούς της ΟΠΚΕ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Μια ιδιαίτερα σημαντική αναδίφηση για τον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης με τεκμηριωμένη επιχειρηματολογία και άκρως ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ   Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικώνΣυνελήφθη, προχθές το απόγευμα, σε περιοχή της Δυτικής Αχαίας, απόαστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη δεύτερη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Διακοφτό Αχαΐας για την ακινητοποίηση των συρμών του Οδοντωτού σιδηροδρόμου παραβρέθηκε την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, ο Βουλευτής Αχαΐας και Τομεάρχης Υγείας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τελετή Αφής Ολυμπιακής Φλόγας στο Πανεπιστήμιο Πατρών, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024Στο πλαίσιο της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας για την πορεία προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 «Παρίσι 2024», η Ολυμπιακή Φλόγ
Image
Image

Search