ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ακαδημία των Σπορ: Πραγματοποιήθηκε το πρώτο οικογενειακό διπλό

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο Κουκούλι ο  πρώτος ‘’ οικογενειακός αγώνας ‘’ για την ανδρική  ομάδα χάντμπολ της Ακαδημίας των Σπορ. Μετά το τέλος του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας το παιχνίδι ήταν αναγκαίο και ο προπονητής Γιάννης Παπαγιαννόπουλος διαπίστωσε σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες του ενόψει του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας ανδρών που πρόκειται να συμμετάσχουν.   Οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες. Στους κίτρινους αγωνίστηκαν οι Κωνσταντινίδης,  Κοτοπούλης, Τριανταφύλλου, Μπισκανάκης, Χ. Παπαγιαννόπουλος, Μαρκάτος, Μπεκιάρης, Σκαρλάτος, Τσάμης, Τόμοβιτς, ενώ στους μαύρους αγωνίστηκαν οι Γεωργίου, Παναγιωταρόπουλος, Βύρλος, Κολλύρης, Στραβομύτης, Τόμσον, Διαμαντόπουλος, Παντός, Παπαλέξης και Κωσταντάκης.   Η προετοιμασία συνεχίζεται χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, ενώ προγραμματίζονται και άλλοι φιλικοί αγώνες εντός και εκτός Πατρών.    

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που πραγματοποίησε η Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής & Γεροντολογίας και η ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α Ν. Αχαΐας την Τετάρτη 27 Μαρτίου στην Αίθουσα της Γηρια . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετά την πρωινή σεισμική ακολουθία που αναστάτωσε το νομό Ηλείας, και με εντολή του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Νίκου Κοροβέση, όλα τα σχολεία του νομού εκκενώνονται, ενώ τα παιδιά . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 830 ευρώ από την 1η Απριλίου ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής κατά την εισήγησή του στο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

29.3.24 | 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης»Το 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης», διοργανώνεται από το «Olympia Forum», υπό την αιγίδα του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης με συν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που πραγματοποίησε η Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής & Γεροντολογίας και η ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α Ν. Αχαΐας την Τετάρτη 27 Μαρτίου στην Αίθουσα της Γηριατρικής (Ν.Ε.Ο Πατρών
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετά την πρωινή σεισμική ακολουθία που αναστάτωσε το νομό Ηλείας, και με εντολή του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Νίκου Κοροβέση, όλα τα σχολεία του νομού εκκενώνονται, ενώ τα παιδιά που δεν μπορούν να α
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

29.3.24 | 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης»Το 4ο Αγροτικό Συνέδριο – Έκθεση «Επί Γης», διοργανώνεται από το «Olympia Forum», υπό την αιγίδα του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης με συνδιοργανώτρια την Περ
Image
Image

Search