ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πάτρα: Εργασίες συντήρησης των δημόσιων αθλητικών εγκαταστάσεων(ΦΩΤΟ)

Στο πλαίσιο συντήρησης των δημόσιων αθλητικών εγκαταστάσεων της Πάτρας, βρίσκεται σε εξέλιξη στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός», από τεχνικό συνεργείο, η διαδικασία ελέγχου και στήριξης όλων των παραθύρων της εγκατάστασης. Στόχος της παρέμβασης είναι να διασφαλιστεί πλήρως η ασφάλεια των χρηστών και των επισκεπτών του χώρου.
Παράλληλα όπως ανακοινώνεται από το ΠΕΑΚ, ολοκληρώνονται οι εργασίες επισκευής και μόνωσης της σκεπής του κολυμβητήριου και προγραμματίζονται, άμεσα, εργασίες μόνωσης στο κλειστό γυμναστήριο στο Κουκούλι.
Η Επιτροπή Διοίκησης του Παμπελοποννησιακού Εθνικού Αθλητικού Κέντρου, δηλώνει ότι θα συνεχίσει τη συστηματική δουλειά αναβάθμισης των δημόσιων αθλητικών εγκαταστάσεων της Πάτρας, ώστε όλοι οι πολίτες να έχουν πρόσβαση σε σύγχρονους, ποιοτικούς και ασφαλείς αθλητικούς χώρους.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκίνησε η τοποθέτηση των 116 προσωρινών Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε εφαρμογή του άρθρου 30 του νόμου 4713/2020.  Η αντικατάσταση των μέχρι τώρα υπη . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Η επιτροπή επιστημόνων που συμβουλεύει την ιταλική κυβέρνηση σχετικά με τα καταλληλότερα μέτρα για τον περιορισμό της μετάδοσης του κορωνοϊού, έκανε γνωστό ότι μπορεί να καταστούν . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύσκεψη στο Μαξίμου πραγματοποιήθηκε, υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με φόντο την τουρκική προκλητικότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες λίγο μετά τις 6 το απόγευμα μετέβησαν στο Μέγαρο Μαξί . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πολύ σημαντική ενίσχυση με… παρόν και μέλλον πραγματοποίησε ο Εθνικός Πειραιώς, που έκανε δικιά του την 18χρονη Μαργαρίτα Μπιτσάκου. Διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες η νεα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκίνησε η τοποθέτηση των 116 προσωρινών Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε εφαρμογή του άρθρου 30 του νόμου 4713/2020.  Η αντικατάσταση των μέχρι τώρα υπηρετούντων Διευθυντών
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε μια γραπτή δήλωση του σχετικά με την επικείμενη αναβάθμιση του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων, με ιδιαίτερη πολιτική σημασία, ο πρώην πρωθυπουργός και βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Αχαϊας Γιώργος Παπανδρέο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Δικαιοσύνη δεν δέχεται μόνο αιτήσεις ρύθμισης «κόκκινων» δανείων με την σχεδόν χαριστική διαδικασία του νόμου Κατσέλη. Σε κάποιες περιπτώσεις βγάζει και «κόκκινη κάρτα» με απορριπτικές αποφάσεις, ότ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search