ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σήμερα κρίνεται το μέλλον του Παναθηναικού

Στη 1 το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη η κρίσιμη επαναληπτική διαδικασία της Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ Παναθηναικός, που βιώνει την δυσκολότερη στιγμή της. Αν όλα κυλήσουν ομαλά, από αυτή θα αναδειχθεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο θα βγει μπροστά στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας του τριφυλλιού.

Με την ανάδειξη των νέων μελών θα τρέξουν οι διαδικασίες ώστε να βρεθούν χρήματα το επόμενο διάστημα και να καταφέρει να μείνει ζωντανός ο Παναθηναϊκός.

Η δεύτερη διαδικασία θα θεωρηθεί έγκυρη με την εκπροσώπηση οποιουδήποτε ποσοστού μετοχών.

Αναμφίβολα, το ενδιαφέρον εστιάζεται στα πρόσωπα που θα ενταχθούν στη διοίκηση (και αν υπάρχουν τέτοια). Ο Βασίλης Κωνσταντίνου έχει επαφές με ανθρώπους, αρκετοί από τους οποίους εκφράζουν δισταγμούς και φοβούνται να χρεωθούν την ευθύνη μιας ενδεχόμενης χρεοκοπίας του Παναθηναϊκού.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

    Είμαστε ήδη στην αρχή του δεύτερου κύματος της πανδημίας COVID-19, ενώ μεσολάβησαν περίπου 7 μήνες από το πρώτο κύμα . Η Κυβέρνηση σπατάλησε κάθε πολύτιμη ημέρα όλου αυτού το . . .
LIFE STYLE

Τον εκλεκτό της καρδιάς της, Αντώνη Γαλάτη παντρεύτηκε την Κυριακή η Ελισάβετ Δοβλιατίδου στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης στην Παλαιά Φώκαια, περιοχή της μόνιμης κατοικίας και των δύο. . . .
LIFE STYLE

Στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μίλησε ο Πάνος Ιωαννίδης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον νέο κύκλο του «Master Chef» και αποκάλυψε πως έρχεται «τσουνάμι γυρ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Δημοτική Αρχή καταγγέλλει την καταστροφή μέρους του χλοοτάπητα του χώρου αναψυχής στις Εργατικές Κατοικίες Λεύκας, τον οποίο οι εργαζόμενοι του Δήμου με προσωπικό μόχθο ανάπλασαν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Δημοτική Αρχή καταγγέλλει την καταστροφή μέρους του χλοοτάπητα του χώρου αναψυχής στις Εργατικές Κατοικίες Λεύκας, τον οποίο οι εργαζόμενοι του Δήμου με προσωπικό μόχθο ανάπλασαν και παρέδωσαν για χ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Η ανάπτυξη  της Αλιείας και  των Υδατοκαλλιεργειών και η προστασία των υδάτινων οικοσυστημάτων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας βρέθηκαν στο επίκεντρο της ευρείας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στην
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Tην Τετάρτη 09 και Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020, η Περιβαλλοντική οργάνωση «iSea», στο πλαίσιο του προγράμματος «Προσφέρω», με τη συνδρομή του Δήμου Πατρέων, εργαζομένων της Ιχθυόσκαλας Πατρών και στελε
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search