ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σήμερα κρίνεται το μέλλον του Παναθηναικού

Στη 1 το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη η κρίσιμη επαναληπτική διαδικασία της Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ Παναθηναικός, που βιώνει την δυσκολότερη στιγμή της. Αν όλα κυλήσουν ομαλά, από αυτή θα αναδειχθεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο θα βγει μπροστά στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας του τριφυλλιού.

Με την ανάδειξη των νέων μελών θα τρέξουν οι διαδικασίες ώστε να βρεθούν χρήματα το επόμενο διάστημα και να καταφέρει να μείνει ζωντανός ο Παναθηναϊκός.

Η δεύτερη διαδικασία θα θεωρηθεί έγκυρη με την εκπροσώπηση οποιουδήποτε ποσοστού μετοχών.

Αναμφίβολα, το ενδιαφέρον εστιάζεται στα πρόσωπα που θα ενταχθούν στη διοίκηση (και αν υπάρχουν τέτοια). Ο Βασίλης Κωνσταντίνου έχει επαφές με ανθρώπους, αρκετοί από τους οποίους εκφράζουν δισταγμούς και φοβούνται να χρεωθούν την ευθύνη μιας ενδεχόμενης χρεοκοπίας του Παναθηναϊκού.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η Αττική παραμένει στο επίκεντρο της πανδημίας, καθώς από τα 835 νέα κρούσματα που ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ οι 397 μολύνσεις εντοπίζονται στο Λεκανοπέδιο. Στην Αχαΐα είχαμε 23 νέες . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 835, εκ των οποίων 1 εντοπίστηκε κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Όπως αναφέρθηκε και στο Δελτίο Τύπου στις 9/6/2021 ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών είναι αντίθετος στο Νομοσχέδιο για τα εργασιακά που εν μέσω πανδημίας προωθεί η . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τις ρυθμίσεις που περιλαμβάνει το νέο εργασιακό νομοσχέδιο για τον συνδικαλισμό περιγράφει ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, σε αναρτήσεις στους προσ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Όπως αναφέρθηκε και στο Δελτίο Τύπου στις 9/6/2021 ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών είναι αντίθετος στο Νομοσχέδιο για τα εργασιακά που εν μέσω πανδημίας προωθεί η κυβέρνηση. Το ξεχεί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός στο ΕΚΑΒ το μεσημέρι της Τρίτης. Ανήλικος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας, με αδιαθεσία και οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να μεταφερθεί στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας. ΕΚ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Επίσκεψη στην περιοχή του πρώην εργοστασίου Λαδόπουλου πραγματοποίησαν, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος και ο Αντιδήμαρχος Πατρέων, Χρήστος Κορδάς, μαζί με την Επιτροπή Κρίσεω
Image
Image
© 2021 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search