ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μουσείο Χάντμπολ Πάτρας Ελλάδα τώρα σελίδα και στο facebook

Σε συνέχεια του μουσείου χειροσφαίρισης της Α.Ε. Πάτρας Ακαδημίας των Σπορ που βρίσκεται στο κλειστό γυμναστήριο στο Κουκούλι Πάτρας (υπό την αιγίδα του ΠΕΑΚ Πάτρας και της Ο.Χ.Ε.), κρίθηκε αναγκαίο και έχει δημιουργηθεί από την  22/03/2021 και αντίστοιχη σελίδα στο fb  https://www.facebook.com/107758774737116/

για να παρουσιάζονται στο ευρύτερο κοινό τα εκθέματα του μουσείου,  αλλά και για να συλλέξει περαιτέρω πληροφορίες και υλικό από οποιονδήποτε  προτίθεται να το προσφέρει, το όποιο έχει στην κατοχή του και επιθυμεί να μπει στην σελίδα και να μείνει ως παρακαταθήκη στην ιστορία της χειροσφαίρισης στην Πάτρα.

Η ιστορία της Πατραϊκής χειροσφαίρισης ξεκινώντας από την 01/09/1980 πρέπει να καταγραφεί για να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

Ήδη έχει αρχίσει και ιστορικά στοιχεία έχουν αναγραφεί στην συγκεκριμένη σελίδα φέρνοντας τις μνήμες πολλά χρόνια πίσω.

Τέλος ο καθένας μπορεί να προσθέτει και να αναπαραγάγει τις δημοσιεύσεις είτε των    κειμένων είτε  και μεμονωμένων φωτογραφιών, ( ακόμα και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ) με την υποχρέωση ότι πρέπει  να αναφέρονται ως πηγή, σε εμφανές σημείο η:  Α.Ε. Πάτρας Ακαδημία των Σπορ / Ιωάννης Παπαγιαννόπουλος - Πάτρα και η πηγή του εάν υπάρχει.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

  Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας αναφέρει ότι: «Είναι πρωτοφανής η απόφαση της κυβέρνησης για συγκρότηση σώματος αστυνόμευσης στο Πανεπιστήμιο Πατρών, ενώ οι φοιτητές είναι από . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Διοικούσα Επιτροπή στην 511η/12-4-2021 Συνεδρίασή της αποφάσισε ομόφωνα να απονείμει το Χρυσό Μετάλλιο του Ιδρύματος, το οποίο αποτελεί την ύψιστη τιμητική διάκριση, σε προσωπικό . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Το Δημαρχείο Αιγιαλείας επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδης Στεφανής, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο εργοστάσιο των Ελληνικών Αμυντικών Σ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε ο τέως Καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογία Υπολογιστών και πρώην Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, Γλαύκος Γαλανός. Η είδηση του θανάτου τους προκά . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Διοικούσα Επιτροπή στην 511η/12-4-2021 Συνεδρίασή της αποφάσισε ομόφωνα να απονείμει το Χρυσό Μετάλλιο του Ιδρύματος, το οποίο αποτελεί την ύψιστη τιμητική διάκριση, σε προσωπικότητες εγνωσμένου κύρ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Το Δημαρχείο Αιγιαλείας επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδης Στεφανής, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο εργοστάσιο των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων στο Αίγιο.
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε ο τέως Καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογία Υπολογιστών και πρώην Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, Γλαύκος Γαλανός. Η είδηση του θανάτου τους προκάλεσε έντονη θλίψη στ
Image
Image
© 2021 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search