ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αναστολή χρήσης των εγκαταστάσεων του Παμπελοποννησιακού για κατόχους της Δωρεάν Κάρτας Εισόδου

Η Διοικούσα Επιτροπή του Παμπελοποννησιακού Σταδίου ανακοινώνει τα παρακάτω για τη χρήση των εγκαταστάσεων:

“Η δυναμικότητα των εγκαταστάσεων που προσδιορίζεται αντικειμενικά τόσο  από την ισχύουσα Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) περί  περιορισμού μετάδοσης του Govid 19, όσο και από το διαθέσιμο προσωπικό καθαριότητας δεν επαρκεί ούτε για την πλήρη κάλυψη των αναγκών των αθλητών στίβου των ερασιτεχνικών αθλητικών συλλόγων της πόλης, που σύμφωνα με τον ΣΕΓΑΣ έχουν μεσοπρόθεσμες επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις και ως εκ τούτου έχουν προφανώς προτεραιότητα.

Με αυτά τα δεδομένα, για το χρονικό διάστημα ισχύος των περιορισμών λόγω πανδημίας, δεν υπάρχει αντικειμενικά η δυνατότητα ασφαλούς χρήσης των εγκαταστάσεων από τους 4.000 συμπολίτες αθλούμενους του μαζικού λαϊκού αθλητισμού που διαθέτουν Κάρτα Δωρεάν Εισόδου.

Η Διοικούσα Επιτροπή όπως από τον Κανονισμό Λειτουργίας του Παμπελοποννησιακού, έχει την ευθύνη και την αρμοδιότητα αποφάσισε την αναστολή της χρήσης των εγκαταστάσεων από τους κατόχους της Δωρεάν Κάρτας Εισόδου για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας και η απόφαση αυτή έχει εγκριθεί από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Παιδείας και  Αθλητισμού όπως επίσης προβλέπεται από τον Κανονισμό Λειτουργίας.”

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρόμο προκαλεί η διασπορά του κοροναϊού στο Ηράκλειο Κρήτης καθώς, σύμφωνα με το εθνικό δίκτυο επιδημιολογίας λυμάτων του ΕΟΔΥ, καταγράφεται αύξηση του ιικού φορτίου κατά 265%.   . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λίγη υπομονή ακόμη συνέστησε στους πολίτες της χώρας, τη στιγμή που η Αττική βρίσκεται στη δεύτερη εβδομάδα του lockdown, η καθηγήτρια Πνευμονολογίας-Εντατικής Θεραπείας της Ιατρικ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στα 11,2 δισ. ευρώ  – από 7,5 δισ. ευρώ που ανέφερε ο προϋπολογισμός – θα ανέλθει το δημοσιονομικό βάρος των μέτρων στήριξης το 2021, όπως αναφέρει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην 9η έκθ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Από την Ενωση Νοσοκομειακών Γιατρών Αχαΐας αναφέρεται με ανακοίνωση ότι: « Τα αυριανά «εγκαίνια» της Καρδιοχειρουργικής κλινικής του ΠΓΝΠ από τον ίδιο τον Υπουργό Υγείας κο Κικίλι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Από την Ενωση Νοσοκομειακών Γιατρών Αχαΐας αναφέρεται με ανακοίνωση ότι: « Τα αυριανά «εγκαίνια» της Καρδιοχειρουργικής κλινικής του ΠΓΝΠ από τον ίδιο τον Υπουργό Υγείας κο Κικίλια και οι σχετικές δι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Καζάνι που βράζει θυμίζουν οι Φυλακές Αγίου Στεφάνου, οι οποίες πλέον έχουν μετατραπεί σε μια μεγάλη εστία υπερμετάδοσης του κορονοϊού. Στο σωφρονιστικό κατάστημα επικρατεί τεράστια ανησυχία τις τελευ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εντονη ανησυχία επικρατεί μετά τα κρούσματα στα ειδικά σχολεία, τα οποία όπως είναι γνωστό δεν έκλεισαν εξαιτίας της πανδημίας όπως οι υπόλοιπες σχολικές μονάδες. Την ίδια ώρα μία εκπαιδευτικός νοσηλε
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search