ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παρεμβάσεις σε αθλητικούς χώρους στην Αιγιάλεια

Συνεχείς παρεμβάσεις για την βελτίωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση των αθλούμενων αλλά και των θεατών αγωνισμάτων γίνονται από το ΝΠΔΔ «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός και Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλείας» στους αθλητικούς χώρους της Αιγιάλειας.

Το τελευταίο διάστημα έχει γίνει αποκατάσταση σε φθορές και παρεμβάσεις στα γήπεδα Ροδιάς, Ζήριας, Αβύθου και Διακοπτού όπου αντικαταστάθηκαν παλαιά σίδερα στην περίφραξη, έγινε επιδιόρθωση σε κράσπεδα,και μια σειρά ακόμα άμεσων εργασιών που απαιτούνταν, στο γήπεδο 5Χ5 των Σελιανιτίκων άναψαν οι προβολείς μετά από περίπου μια πενταετία, ενώ σε εξέλιξη είναι η διαδικασία του διαγωνισμού από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων ύψους 430.000€ για την Βελτίωση Αθλητικών

Εγκαταστάσεων Δ.Ε. ΑΙΓΙΟΥ, ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΑΙΓΕΙΡΑΣ, ΔΙΑΚΟΠΤΟΥ & ΕΡΙΝΕΟΥ. «Πρωταρχικός μας στόχος η παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών στους συμπολίτες μας μέσω συνεχούς βελτίωσης των αθλητικών μας εγκαταστάσεων και στο πλαίσιο αυτό οι βελτιώσεις από ιδίους πόρους του ΝΠΔΔ θα συνεχιστούν στα γήπεδα όπου απαιτείται σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες της Αιγιάλειας» τονίζει ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός και Κοινωνική Προστασία κ ́.Παναγιώτης Ανδριόπουλος. Σε ότι αφορά την διαδικασία του διεθνούς ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού ο κ ́.Ανδριόπουλος σημειώνει: «Θα πρέπει να ευχαριστήσω όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες του δήμου μας (Τεχνική Υπηρεσία και Τμήμα Προμηθειών) για την αγαστή συνεργασία και την άμεση ανταπόκριση και συνεργασία με το ΝΠΔΔ ώστε να προχωρήσει η διενέργεια του διαγωνισμού που θα μας αλλάξει την όψη σε πέντε γήπεδα της Αιγιάλειας»

Να σημειωθεί ότι η Τεχνική Έκθεση της Μελέτης συντάχθηκε από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αιγιαλείας, που κατέληξε στις τεχνικές προδιαγραφές και τον προϋπολογισμό της προμήθειας μετά από διαλογική συζήτηση.

Τα προς προμήθεια είδη αφορούν τη μεταφορά και εγκατάσταση συνθετικού χλοοτάπητα για τα γήπεδα Αβύθου και Αιγείρας και τοποθέτηση μεταλλικών κερκίδων στα γήπεδα Ζήριας, Τέμενης και Ροδιάς.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η χαρά των φίλων του κινηματογράφου από σήμερα, αρχίζει το 33ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου (25/11-4/12) το οποίο διεξάγεται για πρώτη φορά δωρεάν και εξ ολοκλήρου διαδικτυακ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πέντε ασθενείς με κορωνοϊό σύμφωνα με τις πληροφορίες έχουν διακομισθεί σε νοσοκομεία της Πάτρας απο περιοχές της Θεσσαλίας αλλά και της Στερεάς Ελλάδος. Ανάμεσα στους νοσηλευόμενο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η αντίστροφη μέτρηση για την Βlack Friday έχει ξεκινήσει με τους αγοραστές να περιμένουν ακόμα καλύτερες τιμές από αυτές που ήδη προσφέρουν από την αρχή της εβδομάδας οι καταστηματ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επεισόδιο μεταξύ αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ και κατοίκων στην περιοχή της Αρόης σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης. Πιο συγκεκριμένα, σε περιπολία των αστυνομικών για τον έλεγχο ε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πέντε ασθενείς με κορωνοϊό σύμφωνα με τις πληροφορίες έχουν διακομισθεί σε νοσοκομεία της Πάτρας απο περιοχές της Θεσσαλίας αλλά και της Στερεάς Ελλάδος. Ανάμεσα στους νοσηλευόμενους ασθενείς απο το Κ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η αντίστροφη μέτρηση για την Βlack Friday έχει ξεκινήσει με τους αγοραστές να περιμένουν ακόμα καλύτερες τιμές από αυτές που ήδη προσφέρουν από την αρχή της εβδομάδας οι καταστηματάρχες. Συνωστισμός
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επεισόδιο μεταξύ αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ και κατοίκων στην περιοχή της Αρόης σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης. Πιο συγκεκριμένα, σε περιπολία των αστυνομικών για τον έλεγχο εφαρμογής των μέτρων
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search