ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παρεμβάσεις σε αθλητικούς χώρους στην Αιγιάλεια

Συνεχείς παρεμβάσεις για την βελτίωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση των αθλούμενων αλλά και των θεατών αγωνισμάτων γίνονται από το ΝΠΔΔ «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός και Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλείας» στους αθλητικούς χώρους της Αιγιάλειας.

Το τελευταίο διάστημα έχει γίνει αποκατάσταση σε φθορές και παρεμβάσεις στα γήπεδα Ροδιάς, Ζήριας, Αβύθου και Διακοπτού όπου αντικαταστάθηκαν παλαιά σίδερα στην περίφραξη, έγινε επιδιόρθωση σε κράσπεδα,και μια σειρά ακόμα άμεσων εργασιών που απαιτούνταν, στο γήπεδο 5Χ5 των Σελιανιτίκων άναψαν οι προβολείς μετά από περίπου μια πενταετία, ενώ σε εξέλιξη είναι η διαδικασία του διαγωνισμού από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων ύψους 430.000€ για την Βελτίωση Αθλητικών

Εγκαταστάσεων Δ.Ε. ΑΙΓΙΟΥ, ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΑΙΓΕΙΡΑΣ, ΔΙΑΚΟΠΤΟΥ & ΕΡΙΝΕΟΥ. «Πρωταρχικός μας στόχος η παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών στους συμπολίτες μας μέσω συνεχούς βελτίωσης των αθλητικών μας εγκαταστάσεων και στο πλαίσιο αυτό οι βελτιώσεις από ιδίους πόρους του ΝΠΔΔ θα συνεχιστούν στα γήπεδα όπου απαιτείται σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες της Αιγιάλειας» τονίζει ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός και Κοινωνική Προστασία κ ́.Παναγιώτης Ανδριόπουλος. Σε ότι αφορά την διαδικασία του διεθνούς ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού ο κ ́.Ανδριόπουλος σημειώνει: «Θα πρέπει να ευχαριστήσω όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες του δήμου μας (Τεχνική Υπηρεσία και Τμήμα Προμηθειών) για την αγαστή συνεργασία και την άμεση ανταπόκριση και συνεργασία με το ΝΠΔΔ ώστε να προχωρήσει η διενέργεια του διαγωνισμού που θα μας αλλάξει την όψη σε πέντε γήπεδα της Αιγιάλειας»

Να σημειωθεί ότι η Τεχνική Έκθεση της Μελέτης συντάχθηκε από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αιγιαλείας, που κατέληξε στις τεχνικές προδιαγραφές και τον προϋπολογισμό της προμήθειας μετά από διαλογική συζήτηση.

Τα προς προμήθεια είδη αφορούν τη μεταφορά και εγκατάσταση συνθετικού χλοοτάπητα για τα γήπεδα Αβύθου και Αιγείρας και τοποθέτηση μεταλλικών κερκίδων στα γήπεδα Ζήριας, Τέμενης και Ροδιάς.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 37χρονης Χριστίνας στη Ζάκυνθο. Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα imerazante.gr, το μεσημέρι της Τρίτης παραδόθηκε στο Αστυνο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Συνεργαζόμενων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ, εμμένοντας στις ουσιαστικές διαφωνίες τους με τις διατάξεις του κατάφωρα αντεργατικού νομοσχεδίου . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

 Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι την  Πέμπτη  17-6-2021, από 9:00 έως 17:00 λόγω εργασιών συντήρησης δικτύου θα υπάρξει πλημμελής έως και  πλήρης διακοπή υδροδότησης στις περιοχές . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Το μείζον πρόβλημα προστασίας της παράκτιας ζώνης Ρίου – Αγίου Βασιλείου, μετά και τις καταστροφές που προκλήθηκαν από τις κακοκαιρίες της χειμερινής περιόδου και οι οποίες έθεσαν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 37χρονης Χριστίνας στη Ζάκυνθο. Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα imerazante.gr, το μεσημέρι της Τρίτης παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ζακύνθου
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Συνεργαζόμενων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ, εμμένοντας στις ουσιαστικές διαφωνίες τους με τις διατάξεις του κατάφωρα αντεργατικού νομοσχεδίου  αποφάσισαν να στηρ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Το μείζον πρόβλημα προστασίας της παράκτιας ζώνης Ρίου – Αγίου Βασιλείου, μετά και τις καταστροφές που προκλήθηκαν από τις κακοκαιρίες της χειμερινής περιόδου και οι οποίες έθεσαν την περιοχή σε κατά
Image
Image
© 2021 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search