ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πάτρα: Τραυματίστηκε αθλητής του ΠΟΠ σε αγώνα

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε διεξήχθη το Πρωτάθλημα δρόμου Δυτικής Ελλάδος και Πελοποννήσου στην Μεγαλόπολη Αρκαδίας. Ο Ποδηλατικός Όμιλος Πατρών συμμετείχε με περιορισμένο αριθμό αθλητών λόγω του ότι οι αγώνες έγιναν στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου (λόγω κορονοιού) αλλά και εξαιτίας των εξόδων. Τις επιτυχίες των αθλητών μας επισκίασε το ατύχημα που είχε ο αθλητής μας στην κατηγορία Παίδων Αραγιάννης Γιώργος (πτώση σε κατηφόρα) με συνέπεια να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Τρίπολης όπου και έγινε με επιτυχία η χειρουργική επέμβαση στην γνάθο. Ευχόμαστε καλή ανάρρωση.

Στην Τρίπολη πέρα των γονιών του αθλητή μας παρέμεινε και ο προπονητής Παύλος Χαλκιόπουλος.

 

Το Σάββατο έγινε το αγώνισμα της Ατομικής Χρονομέτρησης :

 

ΑΝΔΡΩΝ : 1ος ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΣ ΜΙΛΤ. 2ος ΚΟΥΛΟΛΙΑΣ Γ. 3ος ΔΟΥΒΕΤΖΙΔΗΣ Δ.

 

ΕΦΗΒΩΝ : 1ος ΒΑΡΩΤΣΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

 

ΠΑΙΔΩΝ : 2ος ΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ : 2η ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΕΛΕΝΑ

 

ΜΑΣΤΕΡ Β΄: 2ος ΤΕΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

 

Την Κυριακή έγινε το αγώνισμα της Αντοχής.

 

ΑΝΔΡΩΝ : 1ος ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΣ ΜΙΛΤ. 3ος ΚΟΥΛΟΛΙΑΣ Γ.

 

ΕΦΗΒΩΝ : 2ος ΒΑΡΩΤΣΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

 

ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ : 2η ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΕΛΕΝΑ

 

ΜΑΣΤΕΡ Β΄: 1ος ΜΠΑΖΑΡΟΓΛΟΥ Α. 2ος ΤΕΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 

ΜΑΣΤΕΡ Α΄: 2ος ΜΕΤΣΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ

Στην ατομική χρονομέτρηση σύμφωνα με τα πρόχειρα αποτελέσματα ο ΚΑΓΚΕΛΑΡΗΣ Δ. στην κατηγορία ΜΓ ήταν 5ος και ο ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΡ. στην κατηγορία ΜΒ 9ος. Αναμένουμε τα επίσημα αποτελέσματα από τους αγώνες ατομ. χρονομέτρησης και αντοχής.

Το Δ.Σ ευχαριστεί και συγχαίρει όλους τους αθλητές και τους προπονητές του για τις προσπάθειες που καταβάλουν στις αντίξοες συνθήκες λόγω της πανδημίας, καθώς επίσης τις οικογένειές τους που τους στηρίζουν και τους χορηγούς μας που βοηθούν με τον τρόπο τους ο καθένας. ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ - IDEAL BIKES - FIT & SHAPE - BIORACER - PROFI AL ΚΑΛΟΓΕΡΑΤΟΣ - ΚΡΑΝΗ LAZER.

 

 

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Ο Πρωθυπουργός προς το τέλος της εβδομάδας, πιθανότατα την Παρασκευή, αναμένεται να απευθυνθεί με νέο τηλεοπτικό του μήνυμα προς τους πολίτες προκειμένου να τους ενημερώσει για τα . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το παράδειγμα των τριών βουλευτών - ιατρών Χρήστου Κέλλα, Κωνσταντίνου Μπλούχου της ΝΔ και Γιώργου Λαμπρούλη του ΚΚΕ, οι οποίοι από χθες εκδήλωσαν τη βούλησή τους να ενταχθούν στο . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Την προκήρυξη θέσεων, ώστε όλο το ιατρικό προσωπικό που υπηρετεί σήμερα με συμβάσεις ορισμένου χρόνου στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας των νοσοκομείων του ΕΣΥ, να καταστεί αορίστου . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη φάση της ανάρρωσης από τον κορωνοίό βρίσκεται ο πρώην διευθυντής του ΠΕΔΥ Αγίου Αλεξίου Πατρών Ανδρέας Παναγιωτόπουλος. Όπως ο ίδιος αποκάλυψε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη φάση της ανάρρωσης από τον κορωνοίό βρίσκεται ο πρώην διευθυντής του ΠΕΔΥ Αγίου Αλεξίου Πατρών Ανδρέας Παναγιωτόπουλος. Όπως ο ίδιος αποκάλυψε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "το Κόκκινο" και στο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η  συντήρηση της Παλαιάς Εθνικής οδού Πατρών - Κορίνθου στο τμήμα από Πάτρα έως Αίγιο, καθώς εκτελούνται εργασίες που βελτιώνουν τις συνθήκες ασφάλειας του οδικού άξονα κ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.Στο πλαίσιο αυτό χθες, Δευ
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search