ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το διήμερο 7-8 Νοεμβρίου η πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ 2

Ολοκληρώθηκε το Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ 2 όπου μεταξύ άλλων συζητήθηκε το θέμα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος η οποία αναβλήθηκε εκ νέου και θα γίνει οριστικά το διήμερο 7-8 Νοεμβρίου.

Λέμε οριστικά γιατί αυτή απόφαση πάρθηκε  στο Δ.Σ. όπου οι ΠΑΕ συμφώνησαν πως ανεξάρτητα από την συμφωνία της διοργανώτριας με την ΕΡΤ το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει 7-8 Νοεμβρίου.

 

Πάντως με την ΕΡΤ  έγινε πλέον νέα επαφή  και υπάρχει αισιοδοξία πως θα κλείσει η συμφωνία στο οικονομικό και θα αποκτήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Σουπερ Λιγκ 2 και της football league.

 

Αυτή η εξέλιξη βολεύει την Παναχαϊκή καθώς ο νέος προπονητής θα έχει λιγο χρόνο να δουλέψει με τους παίκτες του και να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στη πρεμιέρα.

 

Επίσης, είναι θετικό γιατί μέχρι τότε θα έχουν προλάβει να αποθεραπευτούν και οι τραυματίες ώστε να μπουν στις προπονήσεις και να είναι όλοι στη διάθεση του τεχνικού τιμ.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΚΟΣΜΟΣ

Nέο βίντεο στο οποίο φαίνεται πως το Ινστιτούτο Ιολογίας της Ουχάν διατηρούσε ζωντανές νυχτερίδες, παρά τις διαβεβαιώσεις του ΠΟΥ, φέρνει στη δημοσιότητα το δίκτυο Sky News της Αυσ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 37χρονης Χριστίνας στη Ζάκυνθο. Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα imerazante.gr, το μεσημέρι της Τρίτης παραδόθηκε στο Αστυνο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Συνεργαζόμενων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ, εμμένοντας στις ουσιαστικές διαφωνίες τους με τις διατάξεις του κατάφωρα αντεργατικού νομοσχεδίου . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

 Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι την  Πέμπτη  17-6-2021, από 9:00 έως 17:00 λόγω εργασιών συντήρησης δικτύου θα υπάρξει πλημμελής έως και  πλήρης διακοπή υδροδότησης στις περιοχές . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 37χρονης Χριστίνας στη Ζάκυνθο. Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα imerazante.gr, το μεσημέρι της Τρίτης παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ζακύνθου
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Συνεργαζόμενων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ, εμμένοντας στις ουσιαστικές διαφωνίες τους με τις διατάξεις του κατάφωρα αντεργατικού νομοσχεδίου  αποφάσισαν να στηρ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Το μείζον πρόβλημα προστασίας της παράκτιας ζώνης Ρίου – Αγίου Βασιλείου, μετά και τις καταστροφές που προκλήθηκαν από τις κακοκαιρίες της χειμερινής περιόδου και οι οποίες έθεσαν την περιοχή σε κατά
Image
Image
© 2021 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search