ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στην Πάτρα η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ στις 9 Οκτωβρίου

Στην Πάτρα και το Παμπελοποννησιακό Στάδιο θα διεξαχθεί το παιχνίδι των Εθνικών ομάδων U21 ανάμεσα στην Ελλάδα και την Κροατία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Μια σημαντική επιτυχία για την ΕΠΣ Αχαΐας, σε συνεργασία με τον Δήμο Πατρέων και τον αερολιμένα Αράξου. Παράλληλα στην Πάτρα και στο ξενοδοχείο Αστήρ, θα διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ στις 9 Οκτωβρίου.

Πρόκειται για την έκτακτη Γενική Συνέλευση, η οποία θα ψηφίσει για τον διορισμό της πενταμελούς Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ (τρία τακτικά μέλη και δυο αναπληρωματικά).

Γίνεται αντιληπτό, ότι η Αχαΐα, θα βρεθεί στο επίκεντρο των εξελίξεων τις προσεχείς ημέρες, γεγονός το οποίο δείχνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο που διαδραματίζει στις εξελίξεις στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

o Αντώνης Σαμαρά, o πρώην πρωθυπουργός, με κάθε ευκαιρία, ασκεί κριτική σε τομείς που διαφωνεί με τις πολιτικές που εφαρμόζονται. Αυτή τη φορά αναφερόμενος στο ζήτημα της αγροτικής . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για την εξαιρετικά στενή συνεργασία με την Εκκλησία στο θεσμικά καθορισμένο πλαίσιό της, αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, από το Δήλεσι, όπου μαζί με τον Αρχιεπίσκοπ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η Ελλάδα είναι η χώρα που κατεξοχήν έχει στρατηγική σχέση με τις χώρες των Δυτικών Βαλκανίων», ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση π . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στις φυλακές Μαλανδρίνου θα μεταχθεί σύμφωνα με πληροφορίες ο 38χρονος ηγετικό στέλεχος των αντιεξουσιαστών στην Πάτρα, που συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία τη Δευτέρα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στις φυλακές Μαλανδρίνου θα μεταχθεί σύμφωνα με πληροφορίες ο 38χρονος ηγετικό στέλεχος των αντιεξουσιαστών στην Πάτρα, που συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία τη Δευτέρα, για συμμετοχή στην
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

O χρυσός Ολυμπιονίκης Ιστιοπλοΐας το 1996 στην Ατλάντα και Αργυρός Ολυμπιονίκης το 2004 στην Αθήνα, Νίκος Κακλαμανάκης αναγορεύεται σήμερα σε επίτιμο Διδάκτορα των Τμημάτων Λογοθεραπείας και Φυσικοθερ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Μαθητικό Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ – Ημέρα Δράσης του Προγράμματος «κι αν ήσουν εσύ;» την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 στα Παλαιά Σφαγεία Πατρών. Στην εκδήλωση που είχε τίτλο «Μα
Image
Image

Search