ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νόρα Δράκου: «Στόχοι μου οι Ολυμπιακοί και το Πανευρωπαϊκό»

Βασικοί στόχοι για την Πατρινή πρωταθλήτρια κολύμβησης Nόρα Δράκου παραμένουν η Ολυμπιάδα του Τόκιο και το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Σύμφωνα με την κολυμβήτρια του Παναθηναϊκού, και αυτήν τη χρονιά κυριαρχεί μια αβεβαιότητα εξαιτίας των καταστάσεων και της πανδημίας. «Είναι μία αβεβαιότητα που υπάρχει τόσο από πλευράς αγωνιστικής, όσο και από πλευράς προπονητικής», τονίζει η ίδια, προσθέτοντας: «Ο στόχος ο μεγάλος παραμένει η Ολυμπιάδα του Τόκιο και το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Η προετοιμασία μου θα κυλήσει κανονικά έχοντας αυτούς τους δύο μεγάλους στόχους». Το μεγάλο ερωτηματικό, σε ό,τι αφορά την προετοιμασία της, είναι βέβαια οι αγώνες.«Το πότε θα μπορέσω να αγωνιστώ σε αγώνες είτε στο εξωτερικό είτε στην Ελλάδα ακόμα δεν το γνωρίζω»  αναφέρει, συμπληρώνοντας: «Προσπαθώ ψυχολογικά και πνευματικά να διαχειριστώ όλη αυτή την κατάσταση. Να κάνω προπονήσεις με το ίδιο πάθος παρόλο που δεν ξέρω τι μού ξημερώνει και να μείνω συγκεντρωμένη στο στόχο μου».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Παρελήφθησαν από την Ελληνική Αστυνομία (17) νέες δίκυκλες μοτοσυκλέτες, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020, μέσω του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης για την υλοποίηση τη . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ανησυχία προκαλεί η αύξηση των κρουσμάτων και στους 3 νομούς της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Θετικός στον κοροναϊό είχε διαγνωστεί ο ιδιοκτήτης του οίκου ευγηρίας στον Αγιο Στέφανο, ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του.   Ο ίδιος, με πληροφορίες να αναφέρουν πως αυτοπυροβολή . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στο «κόκκινο» επίπεδο, δηλαδή το υψηλότερο του υγειονομικού χάρτη μπήκε η Καστοριά, όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς. Την . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Παρελήφθησαν από την Ελληνική Αστυνομία (17) νέες δίκυκλες μοτοσυκλέτες, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020, μέσω του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης για την υλοποίηση της δράσης «Εξοπλισμός
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τις 4 Νοεμβρίου 2020, με τον πομποδέκτη ΟΛΥΜΠΙΑ PASS μπορείτε να ταξιδεύετε σε όλη την χώρα και να απολαμβάνετε γρήγορες και άνετες διαδρομές, μέσω της ανανεωμένης υπηρεσίας διαλειτουργικότητας Gr
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 101 ετών, η Ευγενία Ασπρούλια.  Είχε αποκτήσει πέντε παιδιά, την Κατερίνα, τον Θεόδωρο, την Ασπασία, την Ανδριάνα και τον Βασίλη. Ο Βασίλης Ασπρούλιας, δικηγόρος στο επάγγε
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search