ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το Παμπελοποννησιακό στάδιο της Πάτρας υποδέχεται τη "γιορτή" του κλασικού αθλητισμού!

Το Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας ετοιμάζεται να υποδεχθεί για 5η συνεχόμενη χρονιά  το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου, τη μεγαλύτερη διοργάνωση του ΣΕΓΑΣ όπου αναμένεται να συμμετάσχουν τουλάχιστον 700 αθλητές στα διάφορα αγωνίσματα που είναι να γίνουν σε αυτές τις τέσσερις μέρες της αθλητικής εκδήλωσης.

Είναι μία εκδήλωση που χωρίζεται σε τρεις διοργανώσεις, στο Ανοικτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου (8 με 9 Αυγούστου ), στο πανελλήνιο Κ-23 και στο πρωτάθλημα του δεκάθλου, όπου σύμφωνα με το ΣΕΓΑΣ θα τηρηθεί αυστηρά το πρωτόκολλο,  με τις κερκίδες να είναι χωρίς θεατές.

Έστω και κάτω από αυτές τις  ειδικές συνθήκες η διοργάνωση αυτή δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς τα τελευταία έργα που έγιναν στο Στάδιο από την δημοτική αρχή και την διοικούσα επιτροπή, αλλάζοντας το ταρτάν, ενώ σε έχει ολοκληρωθεί και το έργο της τοποθέτησης νέου φυσικού χλοοτάπητα στο κεντρικό γήπεδο.

Το μεγάλο έργο βέβαια που θα αλλάξει τα πάντα έπεται και είναι αυτό της ενεργειακής αναβάθμισης του Σταδίου. Πάντως, το Στάδιο είναι πλέον το στολίδι της Πάτρας που έχει ένα μεγάλο κύρος στον κλασικό αθλητισμό και όχι μόνο και είναι σε θέση να φιλοξενεί μεγάλες διοργανώσεις.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Συνεχίζουμε τη μάχη για την άμεση επαναπρόσληψη των αγωνιστών συναδέλφων μας από την επιχείρηση ΣΑΠΛΑΙ ΓΙΟΥΝΙΚ (Coffee Island). Σήμερα η εργοδοσία της εταιρίας πήρε μια πρώτη απάντ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Μια δυσλειτουργία σε εγκατάσταση αποθήκευσης κρασιού στη νοτιοανατολική Ισπανία προκάλεσε έναν χείμαρρο κόκκινου κρασιού, που με τη σειρά του δημιούργησε μια λίμνη!   Από τη διαρ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλιμάκια του ΕΟΔΥ διενήργησαν σήμερα, Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου, rapid τεστ στην πλατεία Κουμουνδούρου, στο κέντρο της Αθήνας.   Ο συνολικός αριθμός των τεστ που πραγματοποιήθηκαν ε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρά προβλήματα προκλήθηκαν στη Ναύπακτο από την έντονη νεροποντή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην περιοχή.   Στο κέντρο της πόλης πλημμύρισε η οδός Καλυδώνος και χ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρά προβλήματα προκλήθηκαν στη Ναύπακτο από την έντονη νεροποντή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην περιοχή.   Στο κέντρο της πόλης πλημμύρισε η οδός Καλυδώνος και χρειάστηκε η επέμβαση
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο ίδιο έργο θεατές οι κάτοικοι του Ρίου. Η παραλιακή βούλιαξε για ακόμη μία φορά, μετά την σημερινή έντονη βροχόπτωση. Ανάλογα προβλήματα είχαν προκληθεί και πριν από δέκα ημέρες από τον "Ιανό".
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Έντονη βροχόπτωση με διάρκεια και σβηστά τα αντλιοστάσια του Δήμου ήταν η αιτία να πλημμυρίσουν όλοι οι δρόμοι του Μεσολογγίου και φυσικά και οικίες.   Αυτή την ώρα έχει σταματήσει η βροχή και λειτο
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search