ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νέα συνεργασία για τον Αίολο Αγιυάς

Ο Αίολος Αγυιάς ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον έμπειρο τεχνικό Χρήστο Παπαγιαννόπουλο, σε μια προσπάθεια περαιτέρω προπονητικής ενδυνάμωσης του Οργανισμού μας σε επίπεδο ηλικιακών τμημάτων και Ανάπτυξης.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστώ με τον Αίολο Αγυιάς, ένα οργανωμένο και νοικοκυρεμένο σωματείο, με σύγχρονες εγκαταστάσεις και εξαιρετικό πρόγραμμα», δήλωσε ο γεννημένος το 1971 τεχνικός και πρόσθεσε: «Στόχος μου είναι να κάνω και εγώ ό,τι μπορώ για να βοηθήσω τον Αίολο Αγυιάς στην προσπάθεια ανάπτυξης της ομάδας και ειδικότερα των Ακαδημιών του Συλλόγου».

Ο έμπειρος προπονητής είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο μπάσκετ και διαθέτει δίπλωμα Α΄ Κατηγορίας. Παράλληλα, έχει κάνει μεταπτυχιακό στην Οργάνωση και Διοίκηση Αθλητισμού, ενώ είναι υποψήφιος διδάκτορας στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών. Τέλος, έχει εργαστεί σε Ροϊτικα (2005-2006, άνοδος στην Α2 ΕΣΚΑ-Η), Εσπερο ΑΟΠΑ (1996-1999 σε Παίδες, Εφηβους και βοηθός στο Ανδρικό, 2006-2007 σε Εφηβικό και βοηθός στο Ανδρικό, 2016-2017 σε Νεανίδες, Γυναίκες και 4η θέση στο Πανελλήνιο Κορασίδων), αλλά και σε Προμηθέα και Γλαύκο.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Συνεχίζουμε τη μάχη για την άμεση επαναπρόσληψη των αγωνιστών συναδέλφων μας από την επιχείρηση ΣΑΠΛΑΙ ΓΙΟΥΝΙΚ (Coffee Island). Σήμερα η εργοδοσία της εταιρίας πήρε μια πρώτη απάντ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Μια δυσλειτουργία σε εγκατάσταση αποθήκευσης κρασιού στη νοτιοανατολική Ισπανία προκάλεσε έναν χείμαρρο κόκκινου κρασιού, που με τη σειρά του δημιούργησε μια λίμνη!   Από τη διαρ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλιμάκια του ΕΟΔΥ διενήργησαν σήμερα, Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου, rapid τεστ στην πλατεία Κουμουνδούρου, στο κέντρο της Αθήνας.   Ο συνολικός αριθμός των τεστ που πραγματοποιήθηκαν ε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρά προβλήματα προκλήθηκαν στη Ναύπακτο από την έντονη νεροποντή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην περιοχή.   Στο κέντρο της πόλης πλημμύρισε η οδός Καλυδώνος και χ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρά προβλήματα προκλήθηκαν στη Ναύπακτο από την έντονη νεροποντή που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην περιοχή.   Στο κέντρο της πόλης πλημμύρισε η οδός Καλυδώνος και χρειάστηκε η επέμβαση
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο ίδιο έργο θεατές οι κάτοικοι του Ρίου. Η παραλιακή βούλιαξε για ακόμη μία φορά, μετά την σημερινή έντονη βροχόπτωση. Ανάλογα προβλήματα είχαν προκληθεί και πριν από δέκα ημέρες από τον "Ιανό".
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Έντονη βροχόπτωση με διάρκεια και σβηστά τα αντλιοστάσια του Δήμου ήταν η αιτία να πλημμυρίσουν όλοι οι δρόμοι του Μεσολογγίου και φυσικά και οικίες.   Αυτή την ώρα έχει σταματήσει η βροχή και λειτο
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search