ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μεγάλη διάκριση για τον Αίολο Αγυιάς


Μεγάλη διάκριση για τον Αίολο Αγυιάς και επιβράβευση, ταυτόχρονα, των προπονητικών του προγραμμάτων σε επίπεδο Ανάπτυξης, αποτελεί η κλήση του νεαρού Γρηγόρη Αναγνωστόπουλου στο προπονητικό καμπ της Εθνικής μας ομάδας μπάσκετ των Παμπαίδων.

Ο ταλαντούχος παίκτης είναι γεννημένος στις 23/2/2006, έχει ύψος 1.85μ. και αγωνίζεται στην θέση «1». Ο νεαρός παίκτης αποτελεί επένδυση για το μέλλον και είναι το πρώτο από τα πολλά παιδιά που έρχονται και ακολουθούν για τα «μικρά» αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα.

Για την ιστορία, το καμπ της Εθνικής Παμπαίδων θα πραγματοποιηθεί στη Μεσσήνη το διάστημα 18-26 Αυγούστου και οι μικροί διεθνείς θα πρέπει να βρίσκονται στο ΟΑΚΑ στις 18/8 στις 4μ.μ. για την αναχώρηση της αποστολής.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Παρακολουθείστε ζωντανά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πατρέω που βρίσκεται σε εξέλιξη μέσω τηλεδιάσκεψης.   . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Επιλέχθηκαν ο νέος πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας και η νέα πρόεδρος του Αρείου Πάγου από το υπουργικό συμβούλιο. Ειδικότερα, ο Δημήτριος Σκαλτσούνης θα  είναι για ένα έτο . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

    Στα εγκαίνια του νέου γραφείου του Φυσιολατρικού Συλλόγου Φίλων Μουριάς και Αλφειού ποταμού έδωσε το παρών ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος για να ευχηθεί στον πρό . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι παράγοντες κινδύνου για την εμφάνιση και την επικράτηση της εξάρτησης μέσα στις συνθήκες της πρωτοφανούς υγειονομικής και όχι μόνο κρίσης που βιώνουμε πάνω από ένα χρόνο τώρα, α . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Παρακολουθείστε ζωντανά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πατρέω που βρίσκεται σε εξέλιξη μέσω τηλεδιάσκεψης.  
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πολλή συζήτηση για το ποδήλατο στην πόλη, τελευταία, με αρνητικό πρόσημο και στενάχωρες διαπιστώσεις. Για τους ποδηλατόδρομους που (δεν) προχωρούν, για τα κοινόχρηστα ποδήλατα που δεν υπάρχουν πια, γι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

  Η Οργάνωση Μελών ΕΒΕ και το Τμήμα Οικονομικής Πολιτικής της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία διοργανώνουν ανοικτή, δια ζώσης, εκδήλωση - συζήτηση την Δευτέρα 28 Ιουνίο
Image
Image
© 2021 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search