ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μένει… Παραλία ο Πυρρής

Και τη νέα αγωνιστική ο Ηλίας Πυρρής θα φορέσει την φανέλα της Δόξας Παραλίας. Ο έμπειρος αμυντικός έκανε μια εξαιρετική χρονιά με την διοίκηση να επιθυμεί την παραμονή του στο σύλλογο κάτι όπως φάνηκε ήθελε και ο ίδιος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας

«Την φανέλα της Δόξας Παραλίας θα συνεχίσει να φορά και την νέα αγωνιστική σεζόν ο ποδοσφαιριστής Ηλίας Πυρρής. Ο έμπειρος αμυντικός ήταν από τους πρωταγωνιστές της περσινής χρονιάς και συνέβαλε τα μέγιστα στην καλή πορεία της ομάδας μας. Το ΔΣ του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας»

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση της  της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας, αναφέρονται τα εξής: Στο δρόμο προς τις Ευρωεκλογές συνεχίζονται οι εκδηλώσεις διαλόγου που διοργανώνει η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Οι συνήγοροι της οικογένειας της Κυριακής υποστηρίζουν ότι παρακωλύθηκε η έγκαιρη εξέταση του κατηγορουμένου, αλλά και τη ματαίωση της ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.  Αναλυτικά τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το νέο Δημαρχείο της Πάτρας ανοίγει επίσημα τις πόρτες του το Σάββατο 18 Μαΐου 2024 από τις 10 π.μ. έως τη 1 μ.μ. για να υποδεχθεί εκείνους που έζησαν το κτήριο του παλαιού Αρσακεί . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ένα κορίτσι 6 ετών τραυματίστηκε σοβαρά το μεσημέρι της Τετάρτης όταν δέχθηκε επίθεση από σκύλο στην Υάμεια, στην Μεσσηνία. Το περιστατικό συνέβη, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, tharr . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση της  της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας, αναφέρονται τα εξής: Στο δρόμο προς τις Ευρωεκλογές συνεχίζονται οι εκδηλώσεις διαλόγου που διοργανώνει η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το νέο Δημαρχείο της Πάτρας ανοίγει επίσημα τις πόρτες του το Σάββατο 18 Μαΐου 2024 από τις 10 π.μ. έως τη 1 μ.μ. για να υποδεχθεί εκείνους που έζησαν το κτήριο του παλαιού Αρσακείου ως μαθητές, εκπαι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Αγρινίου και ειδικότερα της Λεπενούς από την είδηση του τραγικού θανάτου 23χρονου, ο οποίος και έδωσε τέλος στην ζωή του. Ο νεαρός εντοπίστηκε νεκρός το πρωί τ
Image
Image

Search