ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Beach Soccer: Ξεκίνησε ο Ηρακλής

Στα βάσανα ρίχτηκαν οι παίκτες του Ηρακλή Πατρών εν όψει της φετινής σεζόν. Η ομάδα του beach soccer την Τετάρτη που μας πέρασε ξεκίνησε τις προπονήσεις της στο γήπεδο του ΠΕΑΚ «Σπύρος Αβράμης».

Η αναμονή του Ιουνίου για την έναρξη της δράσης έδωσε την σκυτάλη στην όρεξη και το πάθος που έδειξαν τα παιδιά του Ηρακλή την πρώτη εβδομάδα των προπονήσεων.

Παρότι θεωρείται δύσκολο να έχουμε φέτος πανελλήνιο πρωτάθλημα, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, οι ποδοσφαιριστές του «γηραιού» και το τεχνικό επιτελείο έδειξαν σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Μια ομάδα ανθρώπων που ξεκίνησε με μεράκι και αγάπη για το σωματείο, αλλά και για το άθλημα του beach soccer. Αμέσως, όλα τα παιδιά δέθηκαν σαν «οικογένεια» και έμαθαν πολύ σύντομα τα μυστικά του αθλήματος.

Μάλιστα, η ομάδα του Ηρακλή Πατρών στις 7 Ιουνίου έκλεισε τον πρώτο της χρόνο και οι άνθρωποι της διοίκησης, οι αθλητές και το τεχνικό τιμ αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τους φίλους του συλλόγου αλλά και τους χορηγούς για την πολύτιμη βοήθειά τους. Στην πρώτη προπόνηση, ανακοινώθηκε και το νέο προπονητικό τιμ της ομάδας.

Προπονητής είναι ο Διονύσης Βαλσαμής, βοηθός προπονητή ο Δημήτρης Παπαδάτος και γυμναστής ο Ζαχαρίας Νιάχος.

Ολοκληρώνοντας την εβδομάδα προπονήσεων το "παρών" έδωσαν οι εξής αθλητές: Δημήτρης Μικελάτος, Άρης Θωμάς, Ιάκωβος Σουτζόγλου, Γιώργος Καταρτζόπουλος, Μιχάλης Μιχαλόπουλος, Θόδωρος Καρμακόλιας, Ηλίας Παπαδάτος, Σωκράτης Λίπι, Ραφαήλ Σκιαδαρέσης, Ανδρέας Πανταζόπουλος, Κωνσταντίνος Λώλος, Μάριος Ανδρεόπουλος, Μάριος Σπυρόπουλος, Νάσος Καλογερόπουλος, Τάσος Καπετανάκης.

Στο ρόστερ το οποίο ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί είναι επίσης οι: Γιώργος Λάτσης, Κωνσταντίνος Φούφουλας, Σπύρος Καρατζανίδης, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Σωτήρης Μικελάτος, Μιχάλης Σιδέρης. Δεν αποκλείεται σύντομα ο σύλλογος να προχωρήσει σε δύο ηχηρές προσθήκες στο ρόστερ της. Στο οργανωτικό θέμα, σε λίγο καιρό ο Ηρακλής Πατρών θα αποκτήσει την δική του ιστοσελίδα, ενώ ήδη κυκλοφορεί το promo video στο youtube (iraklis patron brach soccer) από τον συνεργάτη της ομάδας, Μάνο Μπουσέ, με στιγμιότυπα από τις προπονήσεις.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Θεόδωρος Κανελλόπουλος σχολίασε επί της ουσίας την μη αξιοποίηση του λιμανιού της Πάτρας. Η ανάρτησή του«Είναι γνωστό ότι η βιομηχα . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο θα ανακοινώσει σήμερα την απόφαση του για μία από τις πιο αποκρουστικές υποθέσεις, με θύμα ένα ανήλικο παιδί, που έχουν απασχολήσει την Δικαιοσύνη. Την υ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα σοβαρό ατύχημα είχε ένας αγρότης χθες (28/03) το πρωί, στην Στιμάγκα Κορινθίας, κατά την διάρκεια εργασιών σε χωράφι. Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv.gr, ο άτυχος ά . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκτός λειτουργίας την θα είναι την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, όλες οι υπηρεσίες της ΗΔΙΚΑ ΑΕ από τις 8:00 π.μ. έως τις 20:00 μ.μ., λόγω προγραμματισμένης αναβάθμισης του Πληροφοριακο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Θεόδωρος Κανελλόπουλος σχολίασε επί της ουσίας την μη αξιοποίηση του λιμανιού της Πάτρας. Η ανάρτησή του«Είναι γνωστό ότι η βιομηχανία της κρουαζιέρας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα η οικογένειά της, συγγενέις και φίλοι θα αποχαιρετήσουν την Ντιάνα Καράμπελα - Μαγνησαλή, που έφυγε σε ηλικία 60 ετών. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα (νέο) Πατρών σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
Image
Image

Search