ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δύο εκκρεμότητες παραμένουν για να κλείσει ολοκληρωτικά το ρόστερ του Προμηθέα

 

Μπορεί τα βασικά κομμάτια στο πάζλ του νέου ρόστερ του Προμηθέα να έχουν βρεθεί και να έχουν μπει στη θέση τους ωστόσο υπάρχουν ακόμα 1+1 εκκρεμότητες για συμπληρωθεί τελείως το ρόστερ της πατρινής ομάδας.

Το ένα ερωτηματικό αφορά αυτό που έχουμε γράψει εδώ και μέρες και είναι η απόκτηση ενός ακόμα παίκτη που θα κινηθεί λογικά κοντά στη θέση «3», ίσως και «4» αλλά αυτό είναι κάτι που θα αποφασίσει ο Μάκης Γιατράς τις επόμενες μέρες.Η δεύτερη εκκρεμότητα αυτή που δεν είναι πολύ …φανερή ακούει στο όνομα Ολεξαντρ Λίποβι και δεν πρέπει να ξεχνάμε την παράμετρο που αφορά τον Ουκρανό παίκτη. Ο Ουκρανός έχει συμβόλαιο για τη νέα χρονιά, ο Προμηθέας του έχει ζήτησε να μειώσει τις αποδοχές του για να παραμείνει. Ο παίκτης δεν έχει απαντήσει ακόμα και ως εκ τούτου δεν αποκλείουμε τίποτα στο μέλλον.Λογικά και ο Λίποβι, αυτό το διάστημα κάνει διακοπές στη Σαντορίνη και ψάχνει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ωστόσο μην αποκλείσουμε πως αν δεν βρει κάτι που να τον ικανοποιεί, να θελήσει να παραμείνει για μια ακόμα σεζόν κάτοικος Πατρών.Άλλωστε ο Ουκρανός είναι ικανοποιημένος από τις συνθήκες στην Πάτρα και τον Προμηθέα και δεν υπάρχει κανένα παράπονο ωστόσο για το συγκεκριμένο θέμα, θα πρέπει να υπάρξει υπομονή αφού οι πληροφορίες λένε πως θα φτάσουμε μέσα Ιουλίου για να ξεκαθαρίσει οριστικά.

ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΣ ΣΤΟΝ ΕΣΑΚΕ 

Στο μεταξύ, σήμερα-αύριο αναμένεται να οριστικοποιηθεί ποια μέρα θα γίνει το επόμενο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ όπου θα συζητηθούν πάλι όλα τα κρίσιμα θέματα για το νέο πρωτάθλημα. Λογικά μόλις κατατεθεί ο νέος αθλητικός νόμος και ξεκαθαρίσουν ορισμένα πράγματα, τότε θα υπάρξει και άμεσα σύγκληση του ΔΣ για να συζητηθούν διάφορα θέματα και με τα κριτήρια που θα θεσπιστούν για τις ΚΑΕ.

Πηγή: gnomip.gr

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πολύ χαρούμενη που επιτέλους θα επιστρέψει στο σπίτι της, δίπλα στα παιδιά της, είναι η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό μετά τη απόφαση του δικαστηρίου για την αθώωσή της. Το α . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ζημιές σε υποδομές προκλήθηκαν στην Ζαχάρω, από τον σεισμό 5,7 Ρίχτερ που σημειώθηκε στις Στροφάδες, το πρωί της Παρασκευής. Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, από την ισχυρή . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που πραγματοποίησε η Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής & Γεροντολογίας και η ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α Ν. Αχαΐας την Τετάρτη 27 Μαρτίου στην Αίθουσα της Γηρια . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετά την πρωινή σεισμική ακολουθία που αναστάτωσε το νομό Ηλείας, και με εντολή του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Νίκου Κοροβέση, όλα τα σχολεία του νομού εκκενώνονται, ενώ τα παιδιά . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ζημιές σε υποδομές προκλήθηκαν στην Ζαχάρω, από τον σεισμό 5,7 Ρίχτερ που σημειώθηκε στις Στροφάδες, το πρωί της Παρασκευής. Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, από την ισχυρή σεισμική δόνηση σημ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που πραγματοποίησε η Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής & Γεροντολογίας και η ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α Ν. Αχαΐας την Τετάρτη 27 Μαρτίου στην Αίθουσα της Γηριατρικής (Ν.Ε.Ο Πατρών
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετά την πρωινή σεισμική ακολουθία που αναστάτωσε το νομό Ηλείας, και με εντολή του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Νίκου Κοροβέση, όλα τα σχολεία του νομού εκκενώνονται, ενώ τα παιδιά που δεν μπορούν να α
Image
Image

Search