ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Επίσκεψη του Π. Φασούλα στην Πάτρα και ανεβαίνει το προεκλογικό θερμότερο για την ΕΟΚ

Στην Πάτρα βρέθηκε πριν από μερικές μέρες ο Παναγιώτης Φασούλας ο οποίος θα είναι υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ και αντίπαλος του Βαγγέλη Λιόλιου ενόψει των εκλογών της ΕΟΚ που θα γίνουν το Φθινόπωρο.

Η «αράχνη» όπως είναι το παρατσούκλι του Φασούλα, συνοδευόταν από τον άλλοτε συμπαίχτη του και πρωταθλητή Ευρώπης το 1987, Μέμο Ιωάννου.Ο Παναγιώτης Φασούλας είχε συνάντηση με τον Κώστα Πετρόπουλο και συζήτησαν για τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες και δεν αποκλείεται να υπάρξει και νέα συνάντηση. 

Όπως καταλαβαίνουμε, όσο περνούν οι μέρες τόσο θα ανέβαίνει το θερμόμετρο της προεκλογικής μάχης για την ΕΟΚ.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

«Η  αρίθ. 227/2020 απόφαση  σε  ορθή  επανάληψη  ου  Δημοτικού  Συμβουλίου του  Δήμου Πατρέων, αναφορικά  με  την έγκριση  της  “3ης Αναμόρφωσης   του  Προϋπολογισμού  έτους  2020 . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

. . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Στις 21 Αυγούστου θα αρχίσουν και θα λάβουν τέλος στις 31 του ίδιου μήνα, οι καταβολές των συντάξεων Σεπτεμβρίου. Ειδικότερα, οι ημερομηνίες που θα πιστωθούν τα χρήματα στους λογα . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Στην αναστολή για ένα έτος της χορήγησης οικοδομικών αδειών για τουριστικά καταλύματα στις εκτός σχεδίου περιοχές σε Μύκονο και Σαντορίνη, προχώρησε το υπουργείο Περιβάλλοντος & . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

H υπόθεση της αποζημίωσης των οικείων 16χρονου ο οποίος είχε λάβει εξιτήριο παρά το γεγονός ότι έπασχε από οξεία γαστρεντερίτιδα και εγκεφαλίτιδα, επιστρέφει στο Εφετείο των Πατρών, προκειμένου να επα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

"Ξεσπαθώνει" για μια ακόμα φορά ο Αμβρόσιος για τον κορωνοϊό και τα βάζει με τους καθηγητές Ηλία Μόσιαλο και Δερμιτζάκη για το θέμα της Θείας Κοινωνίας σε σχέση με τον κορωνοϊό. Στη νέα ανάρτησή του σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μητροπολίτης Πατρῶν Mέ τά λόγια τῆς προσευχῆς πρός τήν Παναγία τοῦ Στρατηγοῦ Μακρυγιάννη ἂρχισε τό κήρυγμά του ὁ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρῶν κ.κ. Χρυσόστομος κατά τήν τελετή τῶν Ἐγκωμίων τῆς Ὑπε
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search