ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο ΝΟΠ ξεκινά σχεδιασμό για τη νέα χρονιά

Από την στιγμή που έπεσε -λόγω της πανδημίας- η αυλαία για την ομάδα πόλο του ΝΟΠ η οποία δεν θα αγωνιστεί πάλι φέτος, η διοίκηση του ομίλου ξεκινά σιγά-σιγά τον σχεδιασμό της για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

 
Οι πληροφορίες λένε πως οι υπεύθυνοι του κάθε τμήματος θα ξεκινήσουν τις επαφές με τους προπονητές αλλά και υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Μπορεί ακόμα να είναι νωρίς και να μην ξέρει κανείς τι μέλλει γενέσθαι σχετικά το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, ωστόσο στο ΝΟΠ είναι αποφασισμένοι να κινηθούν σύντομα στον σχεδιασμό τους και δεν θα αργήσουν να υπάρξουν εξελίξεις.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ

Στο μεταξύ, με ανακοίνωσή του ο ΝΟΠ έκανε γνωστό πως με βάση την τελευταία απόφαση της Γ.Γ.Α. αίρονται τα περιοριστικά μέτρα για την άσκηση και την χρήση των αθλητικών χώρων.

Η ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ειδικότερα όσον αφορά το Κολυμβητήριο «Επ. Πετραλιάς» του ΝΟΠ, κάτω από τις προϋποθέσεις τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων, από τις 02/06 επεκτείνεται η πρόσβαση και επιτρέπεται η άσκηση στις εξής κατηγορίες:

    σε παιδιά κάτω των 13 ετών, που έχουν αθλητικό δελτίο στον Όμιλο (προαγωνιστικές ομάδες κολύμβησης και υποδομές πόλο)
    σε παιδιά των σχολών εκμάθησης κολύμβησης
    σε ομάδες πολιτών για κοινά προγράμματα (υδρογυμναστική)

Σχετικά με την σχεδιαζόμενη υλοποίηση του προγράμματος καλοκαιρινών δραστηριοτήτων «Αστερίας-Καλοκαίρι στην πόλη» θα υπάρξει σύντομα ενημέρωση για την ημερομηνία και τον τρόπο διεξαγωγής του.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας,Ηλείας και Αιτωλίας συνελήφθησαν δυο άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικάπέντε δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενει . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ένα αποτρόπαιο περιστατικό σημειώθηκε στη Νίκαια όταν ένας δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Τζάνειο για τις πρώτες βοήθειες.  Όλα έγιναν . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Την τελευταίια του πνοή άφησε  ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου, ο οποίος νοσηλευόταν στο “Αττικόν”. Ο  βουλευτής της ΝΔ και γνωστός μετεωρολόγος είχε μιλήσει για την σοβαρότη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο Δασύλλιο της Πάτρας το πρωί της Πέμπτης προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο τέρμα της οδού Καραϊσκάκη και πιθανό . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας,Ηλείας και Αιτωλίας συνελήφθησαν δυο άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικάπέντε δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτική
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο Δασύλλιο της Πάτρας το πρωί της Πέμπτης προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο τέρμα της οδού Καραϊσκάκη και πιθανότατα προκλήθηκε από
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο ατύχημα με εκτροπή οχήματος και τραυματισμό του οδογού, σημειώθηκε λίγο μετά τη 1 τα ξημερώμαατα στην Καλλιθέα, λίγο πριν το χωριό. Για άγνωστο λόγο ο οδηγός ενός ΙΧ έχασε τον έλεγχο και το ό
Image
Image

Search