ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το Mega τζακ ποτ στο ΤΖΟΚΕΡ κληρώνει απόψε 10 εκατομμύρια ευρώ

Στα 10 εκατομμύρια ευρώ έχει εκτοξευθεί το ποσό που μοιράζει απόψε το mega τζακ ποτ στο ΤΖΟΚΕΡ. Το ποσό αυτό έχει συγκεντρωθεί ύστερα από 36 συνεχόμενες κληρώσεις χωρίς μεγάλο νικητή στην πρώτη κατηγορία του παιχνιδιού. Η τελευταία φορά, μάλιστα, που το έπαθλο του ΤΖΟΚΕΡ είχε ξεπεράσει το φράγμα των 10 εκατομμυρίων ευρώ ήταν στην κλήρωση της 29ης Οκτωβρίου του 2018.

 

Όσο μεγαλώνει το διανεμόμενο ποσό, τόσο αυξάνεται και το ενδιαφέρον των παικτών. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στην κλήρωση της περασμένης Κυριακής για τα 9 εκατομμύρια ευρώ κατατέθηκαν 9.402.768 στήλες.

 

Η προθεσμία για συμμετοχή στην αποψινή κλήρωση είναι έως τις 21:30. Οι παίκτες μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους είτε στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ είτε διαδικτυακά μέσω του tzoker.gr ή του app του ΤΖΟΚΕΡ (διαθέσιμο εδώ).

 

Τα συνολικά κέρδη του ΤΖΟΚΕΡ μέσα στο 2020

 

Από την αρχή του έτους, το ΤΖΟΚΕΡ έχει μοιράσει συνολικά 35.181.089 ευρώ σε όλες τις κατηγορίες. Στην πρώτη κατηγορία του παιχνιδιού,  τέσσερις μεγάλοι νικητές έχουν μοιραστεί συνολικά 18.148.598 ευρώ. Στη δεύτερη κατηγορία (5αρι) έχουν βρεθεί 122 τυχεροί που έχουν μοιραστεί 3.157.003 ευρώ.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Συμπληρώνουν σχεδόν ένα μήνα οι σακούλες με μπάζα που είναι τοποθετημένες σε πολλά κεντρικά σημεία της Αχαικής πρωτεύουσας και κυρίως στις οδούς Κορίνθου, Γούναρη και κανακάρη, προ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την πεποίθησή του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα είναι πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές επανέλαβε ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας στην εκπομπή “Αυτοψία” του Alpha ενώ για τις ευρύτερες επιδιώξεις τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θύμα απατεώνα έπεσε ηλικιωμένη με αποτέλεσμα να χάσει χιλιάδες ευρώ! H ηλικιωμένη γυναίκα, που διαμένει στο Αίγιο, δέχθηκε χθες τηλεφώνημα από άτομο που ισχυρίστηκε πως η κόρη της . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Τα σωματεία:  1) «Σύλλογος Σοκολατοριχτών Πάτρας» με διακριτικό τίτλο ‘‘Σοκολατορίχτες’’,  2) «Club Σοκολατοπόλεμος Πατρινού Καρναβαλιού» με διακριτικό τίτλο ‘‘Σοκολατομαχίες’’, . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θύμα απατεώνα έπεσε ηλικιωμένη με αποτέλεσμα να χάσει χιλιάδες ευρώ! H ηλικιωμένη γυναίκα, που διαμένει στο Αίγιο, δέχθηκε χθες τηλεφώνημα από άτομο που ισχυρίστηκε πως η κόρη της είχε τραυματιστεί κ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας με μεγάλη θλίψη  αποχαιρέτα τη συνάδελφο  νηπιαγωγό Κοτσίρη Χριστίνα. Η Χριστίνα υπηρετούσε τα τελευταία χρόνια στο 16 Ν/Γ Πατρών. Όλοι αυτοί  που είχαν την
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από σήμερα και για 4 ημέρες (μέχρι και την Μεγάλη Δευτέρα, 29 Απριλίου), στον φιλόξενο χώρο του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας, θα διεξαχθεί η καθιερωμένη ετήσια δωροέκθεση από το «Άλμα Ζωής Πάτρας». Μία πρωτοβο
Image
Image

Search