ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο ΓΣ ΑΘΛΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ ανανεώνει τις συνεργασίες του Γυναικείου Τμήματος Βόλεϊ

Ο ΓΣ ΑΘΛΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ ακολουθώντας τη βασική αρχή του για σταθερές συνεργασίες με  έμπειρους συνεργάτες, που διακατέχονται από παιδαγωγικές αρχές και αξιολογώντας θετικά την μέχρι σήμερα προσφορά τους, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του 

με τον Περιφερειακό Ομοσπονδιακό Προπονητή Πετοσφαίρισης, καθηγητή φυσικής αγωγής ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ που θα συνεχίσει να είναι υπεύθυνος όλων των Ανδρικών Τμημάτων του Συλλόγου και 

με την καθηγήτρια φυσικής αγωγής, προπονήτρια Πετοσφαίρισης Α’ Κατηγορίας ΛΟΥΛΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ που θα εξακολουθήσει να έχει την ευθύνη όλων των Γυναικείων Τμημάτων του Συλλόγου. 

Ο ΓΣ ΑΘΛΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ επέλεξε να ανανεώσει τη συνεργασία του σε μια χρονική στιγμή που συνδυάζεται με την επανεκκίνηση της αθλητικής δραστηριότητας, προκειμένου οι αθλητές να γνωρίζουν τους προπονητές με τους οποίους θα δουλέψουν για όποιες αγωνιστικές υποχρεώσεις απομένουν, αλλά και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2020-21. 

Στο πλαίσιο αυτό τίθενται και οι στόχοι της ανάπτυξης. Ο ΓΣ ΑΘΛΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ, έπειτα από την ανάπτυξη όλων των Ανδρικών Τμημάτων,  κάνει ένα επιπλέον βήμα και είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη δημιουργία Τμήματος Γυναικών με το οποίο θα κατέλθει στο αντίστοιχο Πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΠ κατά την επόμενη αγωνιστική περίοδο. 

Σε όλη αυτήν την προσπάθεια που ξεκίνησε στο χώρο του Βόλεϊ και συνεχίζεται με συνέπεια ο ΓΣ ΑΘΛΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ έχει πολύτιμους συνεργάτες τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, τους οποίους αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημόσια. Τιμητικά αναθέτει καθήκοντα εφόρων των αντιστοίχων τμημάτων, σε δυο δραστήρια μέλη του Συλλόγου, πρώην αθλητές Βόλεϊ τον ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΤΡΙΒΕΣΗ και την ΓΕΩΡΓΙΑ ΖΑΡΚΑΔΑΚΗ, έχοντας την πεποίθηση ότι θα συνεχίσουν να προσφέρουν στον αθλητισμό και ειδικότερα στο άθλημα που τόσο αγαπούν. 

Μητρώο Αθλητικών Σωματείων

Ο ΓΣ ΑΘΛΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ χαιρετίζει την είσοδο του αθλητισμού στην ψηφιακή εποχή. Ως αναγνωρισμένο Αθλητικό Σωματείο από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού που αναπτύσσει το άθλημα της Πετοσφαίρισης και έχοντας όλες τις προβλεπόμενες προϋποθέσεις καταχωρήθηκε ήδη στην πλατφόρμα του "Μητρώου Αθλητικών Σωματείων".

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Ψηφοφορίες

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η οικονομική σας κατάσταση στο άμεσο μέλλον;

Τελευταία Νέα

ΚΟΣΜΟΣ

Την Παρασκευή 24 Ιουλίου σκοπεύουμε να ανοίξουμε την Αγία Σοφία για προσευχή, ανακοίνωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος αυτή την ώρα απευθύνει διάγγελμα στον τουρκικό λαό.Ο Τούρ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ποινική δίωξη κατά αγνώστων δραστών για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος αστυνομικού άσκησε ο Εισαγγελέας στον οποίο διαβιβάστηκε η δικογραφία για τα χθεσινά επεισόδια στο κέντρο τ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Στην αστυνομία παρουσιάστηκε αυτοβούλως ο αστυνομικός που φέρεται ότι απέτρεψε τη σύλληψη διαδηλωτή, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΙ. Ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. αναζητείτο στο πλαίσ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα 60 νέα κρούσματα κορονοϊού σήμερα δεν αποτέλεσαν έκπληξη για το κυβερνητικό επιτελείο. Και αυτό γιατί ο ειδικός αλγόριθμος βάσει του οποίου διεξάγονται και τα δειγματοληπτικά τε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Για την επιτυχία του στις φετινές πανελλήνιες μίλησε ο Γιώργος Κατσαλάς ο οποίος είναι ο πρώτος των πρώτων στην Ηλεία συγκεντρώνοντας 18.600 μόρια. Όπως είπε πάντα του άρεσε η πανεπιστημιακή καριέρα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τεστ κοπώσεως χωρίς κλιματισμό και με ανεμιστήρα που υπολειτουργεί. Σε συνθήκες σάουνας ασφαλισμένοι περιμένουν έξω από το μικροβιολογικό εργαστήριο. Στο οδοντιατρείο ο ιδρώτας των ασφαλισμένων να τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην Πάτρα θα βρεθεί τη Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020 ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιος Αυγερινός, προκειμένου να παραχωρήσει στις 12:00 το μεσημέρι, συνέντευξη τύπου του  με θέμα:  
Image
Image
© 2020 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search