Γεμιστά αβγά

Γρήγορο ορεκτικό για το τραπέζι

Υλικά για 2 άτομα

  •     6 βρασμένα αβγά
  •     1 κουταλάκι μουστάρδα
  •     λίγες κουταλιές μαγιονέζα μέχρι το μείγμα να γίνει σαν κρέμα
  •     αλατοπίπερο
  •     μαϊντανό, άνηθο, κρεμμυδάκι φρέσκο για γαρνιτούρα

Εκτέλεση

  •     Κόβουμε τα αβγά στη μέση και βάζουμε τους κρόκους σε ένα μπολ.
  •     Λιώνουμε τους κρόκους με το πιρούνι και προσθέτουμε τη μουστάρδα, το αλατοπίπερο και όση μαγιονέζα χρειαστεί για να γίνει το μείγμα σαν κρέμα.
  •     Αλατοπιπερώνουμε τα ασπράδια.  

Γεμίζουμε το κορνέ με το μείγμα και γεμίζουμε τα ασπράδια.
Πασπαλίζουμε από πάνω με ψιλοκομμένο μαϊντανό μαζί με άνηθο και κρεμμυδάκι φρέσκο.