ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πάτρα ώρα μηδέν για το μεταναστευτικό: Μέτρα αλλιώς κινητοποιήσεις και αποκλεισμοί από Δευτέρα!(VIDEO)

Διορία μέχρι και την Δευτέρα πριν προβούν σε αποκλεισμούς και κινητοποιήσεις δίνουν οι κάτοικοι των περιοχών του νοτίου διαμερίσματος σε Κρύα Ιτεών, Λεύκα, Νεάπολη, Γλαύκου, Ιτεών, Τέρψη και Παραλία, μη αντέχοντας άλλο την αναλγησία των τοπικών και των κυβερνητικών παραγόντων, που κατά την τελευταία έλευση Τσίπρα στην Πάτρα εξαφάνισαν κυριολεκτικά τους μετανάστες, αλλά σε καθημερινή βάση για τους ίδιους δεν πράττουν τίποτα, πλην από συσκέψεις και παραδοχή του προβλήματος.

Οι ίδιοι βαρέθηκαν όπως τονίζουν να ακούν τις υποσχέσεις τους και να έχουν την συμπόνια τους, όταν οι ίδιοι τρέμουν να κυκλοφορήσουν στις γειτονιές τους, αφού σε αρκετές περιπτώσεις οι μετανάστες που έχουν αυξηθεί πολύ είναι εριστικοί απέναντί τους, ενώ φοβούνται ότι θα συμβεί κάτι μοιραίο αν δεν αντιδράσει εγκαίρως η πολιτεία.

Όσο μετακινούνται στην Ακτή Δυμαίων κινδυνεύουν να παρασύρουν κάποιο μετανάστη καθώς πετάγονται ξαφνικά επί τη Παλιάς Εθνικής για να εισβάλλουν στην λιμενική ζώνη όταν γεμίζει από νταλίκες, με σκοπό φυσικά αν φύγουν στην Ιταλία.

Τα μέτρα του λιμενικού και της αστυνομίας αποδεικνύονται μη αποτελεσματικά  όσον αφορά στην εξάλειψη του φαινομένου, αφού από κυβερνητικής πλευράς  παρατηρείται αδιαφορία, αλλιώς ο πρωθυπουργός και το υπουργικό συμβούλιο που ήρθε στην Πάτρα για το Περιφερειακό Συνέδριο, θα καλούνταν να βρεθούν μπροστά στα όσα βιώνουν καθημερινά εργαζόμενοι και κάτοικοι.

Εντωμεταξύ μέσα σε όλα αυτά και τις καθημερινές «αναμετρήσεις» μεταναστών-οδηγών φορτηγών-λιμενικών, είχαμε το βράδυ της Πέμπτης, πεζούς μετανάστες να κινούνται  στην περιμετρική οδό της Πάτρας, άλλοι κατευθυνόμενοι προς Αθήνα αι άλλοι επιχειρώντας να περάσουν στο ρεύμα προς Πάτρα, προκαλώντας συναγερμό σε Ολύμπια οδό και αστυνομία, για την αποφυγή ατυχήματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες είχαν μπει κρυφά σε νταλίκα για ναν φύγουν στην Ιταλία, αλλά καθοδόν διαπίστωσαν ότι είχε απομακρυνθεί από το λιμάνι και την εγκατέλειψαν!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ "BEST NEWS AXAIA" ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΝΤΑΛΙΚΕΣNEWS AXAIA" ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΝΤΑΛΙΚΕΣ

Search