ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο καιρός σήμερα με παροδικές βροχές

Παροδικές νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με πιθανότητα λίγων πρόσκαιρων ασθενών βροχών τοπικού χαρακτήρα, αυξημένη υγρασία και μεταφορά σκόνης από την Αφρική κυρίως στα νότια, περιμένουμε το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, ενώ τις πρωινές και βραδινές ώρες θα σχηματιστούν ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 18 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 6 έως 20 στην Κεντρική Ελλάδα, από 10 έως 20 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 10 έως 23 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 8 έως 22 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, από 12 έως 20 βαθμούς στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου και από 12 έως 22 στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές, αλλά στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 25 με 26 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και στο Ιόνιο από νοτιοδυτικές διευθύνσεις με ίδιες εντάσεις.

Στην Αττική αναμένονται παροδικές νεφώσεις, αυξημένη υγρασία και περιορισμένη τοπικά ορατότητα κυρίως νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 15 έως 22 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται παροδικές νεφώσεις, ενώ τις πρώτες πρωινές και βραδινές ώρες θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς.

Search