ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σταθμάρχης Υπεραστικού Κτελ στο achaianews.gr: Yποτονική η κίνηση των εκδρομέων του Πάσχα προς Πάτρα-Αχαία

Ξεκίνησε από σήμερα η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα, με το Υπεραστικό Κτελ Αχαίας, σύσσωμο να βρίσκεται επί ποδός με σκοπό την άμεση και με ασφάλεια εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ειδικά για το επόμενο Σαββατοκύριακο που αναμένεται να επιστρέψουν οι φοιτητές. Και αυτό γιατί η φετινή έξοδος, χαρακτηρίστηκε υποτονική από τον Σταθμάρχη του Υπεραστικού Κτελ Αχαίας Ζαχαρία Κωνσταντέλλο.

Όπως δήλωσε στο «achaianews.gr»:
«Την κίνηση φέτος το Πάσχα θα την χαρακτήριζα λίγο υποτονική, αφού για το Υπεραστικό Κτελ Αχαίας κορυφώθηκε την Πέμπτη, την Παρασκευή και το π Σάββατο του Λαζάρου οπότε αποχώρησαν από την Πάτρα οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών, οι οποίοι θα επιστρέψουν το προσεχές Σαββατοκύριακο, που σημαίνει ότι τότε θα κορυφωθεί και η επιστροφή. Η κίνηση για το Πάσχα ήταν κυρίως από Αθήνα προς Ακράτα και Αίγιο και όχι για την Πάτρα. Οι κρατήσεις αφορούσαν μεγάλη κάθοδο από Αθήνα. Όλες οι άλλες γραμμές προς Γιάννενα  και Καλαμάτα δεν είχαν κάτι το ιδιαίτερο. Από χθες Δευτέρα του Πάσα όπως και σήμερα έχουμε επιστροφές για τον άξονα της Αθήνας. Η όποια έξοδος των Πατρινών με το Κτελ, ήταν για τα ορεινά της Αχαίας.

Κωνσταντίνα Παλαιολόγου

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Στην προσαγωγή εννεά ανήλικων από γυμνάσιο του Αμαρουσίου προχώρησαν αστυνομικοί του τοπικού ΤΑ μετά από τραυμάτισμο καθηγήτριας από κροτίδες.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο τρ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Δεύτερο συμβάν με «ηχορύπανση από εκκλησία μέσα σε ένα 24ωρο. Μετά τον Ι.Ν. Αγίου Ανδρέου στη Ρουπακιά, επεισόδιο συνέβη και στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Ρώσσου στην . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εξιχνιάσθηκε, μετά από ενδελεχή έρευνα, των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, υπόθεση ληστεία που διαπράχθηκε, σε περιοχή της Ηλείας, σε βάρος ημεδαπής γυναίκας, ανακ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Επιτέλους μπήκε τάξη στην πόλη στον μεγάλο πεζόδρομο της Αχαικής πρωτεύουσας, εκεί που μέχρι πριν μερικά 24ώρα, οι πεζοί δεν μπορούσαν σε αρκετά τμήματά του να τον διασχίσουν, από . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εξιχνιάσθηκε, μετά από ενδελεχή έρευνα, των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, υπόθεση ληστεία που διαπράχθηκε, σε περιοχή της Ηλείας, σε βάρος ημεδαπής γυναίκας, ανακοινώνει η αστυνομία.
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Aλλος ένας νέος άνθρωπος από την Αχαΐα έφυγε από την ζωή. Μόλις στα 56 του χρόνια ο Βασίλης Καπόρης από το Αίγιο, “έφυγε” προχθές μετά από ανακοπή καρδιάς, ενώ έβλεπε στην τηλεόραση τον αγώνα του Πανα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με μία ανάρτηση στο facebook, αποκαλύφθηκε η μεγάλη αγάπη του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας για τον Παναθηναικό, που δεν θα μπορούσε να τον κρατήσει μακριά από τον τελικό για το Ευρωπαικό στο Βερολίνο
Image
Image

Search