ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πάτρα: Στους 28 βαθμούς σήμερα η θερμοκρασία

Σημαντική αύξηση της θερμοκρασίας αναμένεται σήμερα Κυριακή στην Πάτρα.

Σύμφγωνα με την πρόγνωση θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με την θερμοκρασία να φθάνει τους 28 βαθμούς, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν με ταχύτητα μέχρι 4 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά, την Κυριακή των Βαΐων 28 Απριλίου 2024 σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται καλές καιρικές συνθήκες. Νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις θερμές ώρες της ημέρας σε ορεινά κυρίως τμήματα της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 3 έως 22 βαθμούς, στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα από 6 έως 26, στη Δυτική Ελλάδα από 10 έως 28 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 8 έως 27, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 10 έως 26 βαθμούς, στα Επτάνησα από 12 έως 27, στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 12 έως 22-24 βαθμούς, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου οι μέγιστες θα φτάσουν στους 26 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ και τοπικά 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων με εντάσεις έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 3-5 μποφόρ και πρόσκαιρα στα ανατολικά τμήματα του νομού τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 24-25 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε παροδικές νεφώσεις κατά τις θερμές ώρες της ημέρας.. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες με εντάσεις 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 24 βαθμούς.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

«Χρυσή λίστα» με συνεπείς επιχειρήσεις και επαγγελματίες, στους οποίους η εφορία θα πιστώνει αμέσως τις επιστροφές φόρου και ΦΠΑ, ετοιμάζει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το λεωφορείο στην Εύβοια τραυμάτισε το κορίτσι που μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες σε νοσοκομείο στη Χαλκίδα. Αναστάτωση στο σημείο του ατυχήματος…   Σε νοσοκομείο στη Χαλκίδ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν γείτονες ενός 60χρονου στη Βρύναινα Αλμυρού στη Μαγνησία καθώς τον εντόπισαν νεκρό στην αυλή του σπιτιού του. Σύμφωνα με το gegonota.news, ο . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άμεσα στο σημείο βρέθηκε η αστυνομία προκειμένου να διερευνήσει τα αιτία του θανάτου της άτυχης γυναίκας. Μια γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στην Εύβοια. Σύμφ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.406,25€, χθες, 10 Μαΐου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Αιγίου, σε ημεδαπό, ο οποίος είχε προβεί σε καύση ξηρών χόρτων εντός οικοπεδικού χώρου, κατά π
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εργασίες επείγουσας αντικατάστασης δικτύου ύδρευσης, θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 13 Μαΐου στην οδό Ευνάρδου.    Λόγω των εργασιών, τη συγκεκριμένη μέρα (Δευτέρα) από τις 8 π.μ. έως 2 μ.μ., θα υπ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην Πάτρα θα βρεθεί την προσεχή Τρίτη η Έφη Αχτσιόγλου. Η βουλευτής της Νέας Αριστεράς θα πραγματοποιήσει περιοδεία από το πρωΐ προγραμματίζοντας πολλές συναντήσεις με συλλόγους, φορείς. Στο πρόγραμμ
Image
Image

Search