ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πάτρα: 25 συλλήψεις από την ΕΛΑΣ για τα επεισόδια έξω από το Παράρτημα

Σε 25 συλλήψεις προχώρησε την Παρασκευή, η Αστυνομία στην Πάτρα, μετά τις φθορές σε αστικά λεωφορεία και την επίθεση εναντίον αστυνομικών στο κέντρο της πόλης.

Ειδικότερα, ομάδα νεαρών βγήκε έξω από το κτίριο του πρώην παραρτήματος του Πανεπιστημίου Πατρών, που βρίσκεται στην οδό Κορίνθου και τελεί υπό κατάληψη και άρχισαν να γράφουν συνθήματα σε αστικά λεωφορεία που περνούσαν από το σημείο, διακόπτοντας ταυτόχρονα την κυκλοφορία.

 

Τα συνθήματα ήταν υπέρ του 38χρονου που συνελήφθη πρόσφατα στην Πάτρα, κατηγορείται για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση και τελικά σήμερα κρίθηκε προφυλακιστέος Αμέσως μετά έφθασαν στο σημείο διμοιρία των ΜΑΤ και αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών, οι οποίοι, σύμφωνα με την Αστυνομία, δέχθηκαν επίθεση από ομάδα νεαρών.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί προσήγαγαν 25 άτομα, που αργότερα μετατράπηκαν σε συλλήψεις, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο κτίριο του πρώην παραρτήματος του Πανεπιστημίου Πατρών, βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ρόπαλα, στουπιά, άδεια μπουκάλια, δοχεία με υπολείμματα βενζίνης και αντιασφυξιογόνες μάσκες.

Να σημειωθεί ότι οι αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται σε ετοιμότητα, λόγω των συγκεντρώσεων συμπαράστασης στους 25 συλληφθέντες.

Oι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα Πατρών για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, παρακώλυση συγκοινωνίας, παράβαση του νόμου περί όπλων και σύσταση συμμορίας.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, πραγματοποίησε σήμερα περιοδεία σε Πάτρα και Τρίπολη, όπου συναντήθηκε με διοικητές των Περιφερειών Δυτικής . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην αθωότητά του επέμεινε ο Αλέξης Γεωργούλης και δηλώσει πως η καταγγελία για σεξουαλική και σωματική κακοποίηση που έχει γίνει σε βάρος του είναι ψευδής και δεν υπάρχει καμία κα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο Τουρισμού, που συγκροτήθηκε και λειτουργεί από το υπουργείο Τουρισμού,  μετέχει ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Πάνος Σακελλαρόπουλος ως εκπρόσωπος της Πε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση της  της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας, αναφέρονται τα εξής: Στο δρόμο προς τις Ευρωεκλογές συνεχίζονται οι εκδηλώσεις διαλόγου που διοργανώνει η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο Τουρισμού, που συγκροτήθηκε και λειτουργεί από το υπουργείο Τουρισμού,  μετέχει ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Πάνος Σακελλαρόπουλος ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Δυτικής Ελ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση της  της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας, αναφέρονται τα εξής: Στο δρόμο προς τις Ευρωεκλογές συνεχίζονται οι εκδηλώσεις διαλόγου που διοργανώνει η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το νέο Δημαρχείο της Πάτρας ανοίγει επίσημα τις πόρτες του το Σάββατο 18 Μαΐου 2024 από τις 10 π.μ. έως τη 1 μ.μ. για να υποδεχθεί εκείνους που έζησαν το κτήριο του παλαιού Αρσακείου ως μαθητές, εκπαι
Image
Image

Search