ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πρατηριούχος Καυσίμων στο achaianews.gr: Πάγια τακτική των διυλιστηρίων οι αυξήσεις των καυσίμων στην έξοδο του Πάσχα

Η Ελλάδα είναι η 2η ακριβότερη χώρα, στην τιμή αμόλυβδης βενζίνης, στην Ευρωζώνη και η  επίθεση του Ιράν το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Ισραήλ ήρθε να προστεθεί σε μία σειρά γεγονότων που προκαλούν προβλήματα στη διεθνή αγορά των πετρελαιοειδών, με τον ιδιοκτήτη πρατηρίων καυσίμων στην Πάτρα Γιώργο Κολοκυθά, να κάνει τις δικές του αναλύσεις μιλώντας στο «achaianews.gr», για το τι θα επακολουθήσει με την τιμή των καυσίμων που ήδη στην Πάτρα ξεπέρασαν το 1,95 ευρώ το λίτρο και ακολουθεί ανοδική πορεία, με τους καταναλωτές να φοβούνται πως θα ξεπεράσουν γρήγορα τα 2 ευρώ το λίτρο.

Αναλυτικά η δήλωση του πρατηριούχου καυσίμων Γιώργου Κολοκυθά:
«Αν κρίνουμε από τον παρόμοιο πόλεμο στην Ουκρανία, ενδέχεται να υπάρξουν αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων, αλλά είναι κάτι που δεν μπορεί κανείς με βεβαιότητα να πει. Δυστυχώς τα καύσιμα είναι μια χρηματιστηριακή αγορά η οποία μετατρέπεται βάση των γενικών κανόνων των παγκόσμιων δεικτών, οπότε είναι πολύ πιθανό να δούμε κάποιες αυξήσεις, χωρίς αυτές να είναι καταλυτικές. Δηλαδή αν επιδεινωθεί η κατάσταση στη Μέση Ανατολή να ανέβουν και όταν ομαλοποιηθεί να κατέβουν.  Όσον αφορά τώρα στην έξοδο του Πάσχα και στην τιμή βενζίνης και πετρελαίου κίνησης, αναμένουμε τις σημερινές τιμές και ίσως λίγο πιο αυξημένες, όχι τόσο λόγω του πολέμου, όσο τόσο της εξόδου των εκδρομέων προς την ύπαιθρο. Είναι μια πάγια τακτική που ακολουθούν τα διυλιστήρια, ούτως ώστε να αποκομίσουν κέρδη και να επωφεληθούν από αυτές τις εξόδους.»

Κωνσταντίνα Παλαιολόγου

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρέμβαση στην ολομέλεια της Βουλής όπου συζητείται το νομοσχέδιο «Ενοποίηση του πρώτου βαθμού δικαιοδοσίας, χωροταξική αναδιάρθρωση των δικαστηρίων της πολιτικής και ποινικής δικα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ Τις βραδινές ώρες χθες, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από την Ομάδα Κ-9, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) και του Γρα . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ενεργοποιήθηκε από την Ελληνική Αστυνομία το 10201, η 24ωρη τηλεφωνική γραμμή για την προστασία των ανηλίκων. Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας «η συγκεκριμένη . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τρία άτομα (18,19 και 21 ετών), τα οποία θεωρούνται ηγετικά μέλη της οργάνωσης διακίνησης ναρκωτικών σε σχολικό συγκρότημα της Πάτρας, οδηγούνται στη φυλακή, μετά τις απολογίες του . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ Τις βραδινές ώρες χθες, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από την Ομάδα Κ-9, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) και του Γραφείου Ασφάλειας του
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ρομά, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, συμμετείχε σε συνέδρια που πραγματοποιήθηκαν  την Μ. Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024, στην Κάτω Αχαΐα και στην Αμαλιάδα Ηλείας, με θέμα την
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συγκεχυμένες είναι προς το παρόν οι πληροφορίες για άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε μεταξύ γιου εργοδότη και εργαζομένου στην περιοχή του Βάλτου Αιτωλοακαρνανίας. Κάτω από συνθήκες που δεν έχουν ακόμη
Image
Image

Search