ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πολύεδρο: Εκπαιδευτικές δράσεις για παιδιά, το Σάββατο 6 Απριλίου

Στις εκπαιδευτικές  δράσεις που γίνονται κάθε Σάββατο στο Πολύεδρο, αυτό το Σάββατο, 6 Απριλίου 10:30 με 12:30, θα πραγματοποιηθεί εικαστικό εργαστήρι με θέμα  «ζωγραφική και κολλάζ με μια φωτογραφία»,  με αφορμή την έκθεση ζωγραφικής του Νίκου Νικολάου.

Πρόκειται για ένα εικαστικό παιχνίδι - σχόλιο πάνω σε μια φωτογραφία, όπου τα παιδιά μαζί με τους εικαστικούς Ν.Νικολάου και Όλγα Νικολοπούλου θα επιχειρήσουν να προσθέσουν, να αφαιρέσουν, ή να επαναλάβουν στοιχεία της φωτογραφίας και της φαντασίας τους.

Θα δημιουργήσουν έτσι ένα δικό τους μοναδικό, πρωτότυπο έργο.

Θα προηγηθεί ξενάγηση στην έκθεση και συζήτηση με τον ζωγράφο Νίκο Νικολάου.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η ΑΕΚ έκανε αυτό που έπρεπε, αλλά ο ΠΑΟΚ πέρασε και από το Κλεάνθης Βικελίδης και στέφθηκε αυτός πρωταθλητής. Η Ένωση επικράτησε της Λαμίας με 3-0 και έκλεισε τη σεζόν με νίκη και . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ισόπαλο 2-2 έληξε το ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό με τους "ερυθρόλευκους" να βγαίνουν κερδισμένοι όχι μόνο γιατί πήραν το βαθμό της ισοπαλίας που . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι η αδιαφιλονικήτη κυρίαρχος του αγγλικού ποδοσφαίρου από τότε που ο Πεπ Γκουαρδιόλα ανέλαβε τα ηνία της (2016) και το απόγευμα της Κυριακής (19/05) θέλησε να . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Περισσότερες από 31.000 θέσεις εργασίας για όλες τις ηλικιακές ομάδες και όλη την επικράτεια, προσφέρουν τα έξι προγράμματα που υλοποιεί αυτή την περίοδο η Δημόσια Υπηρεσία Απασχ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η ομάδα μαθητών του 1ου ΓΕΛ Αιγίου «Detectives_007» συμμετείχε στον διαγωνισμό της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Διαστήματος (ESA) “Climate Detectives”.  Ο διαγωνισμός ήταν πανευρωπαϊκός και αφορούσε στη μελέ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Νέο ιδιοκτήτη έχει το σπίτι όπου διέμενε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην Πάτρα με τον Μάνο Δασκαλάκη και τα τρία παιδιά τους. Το ακίνητο αγόρασε Τούρκος επενδυτής, με σκοπό να λάβει Golden Visa σύμφωνα με τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικώνελέγχων προς το ευρύ κοινό εκ μέρους της 6 η ΥΠΕ, σε συνεργασία μετον ΕΟΔΥ.Τη Δευτέρα 20 Μαΐου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοισ
Image
Image

Search