Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

ΦΩΤΟ από κατασχεμένα κοσμήματα-Αναζητούνται οι ιδιοκτήτες τους

Κοσμήματα κατασχεθήκαν που βρέθηκαν στην κατοχή  των τεσσάρων δραστών που είχαν αποπειραθεί να διαρρήξουν οικία 43χρονου και οι οποίοι συνελήφθησαν την Δευτέρα, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου σε συνεργασία με τους αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας.

Στον απόηχο των συλλήψεων και για αν βρεθούν οι κάτοχοι τνω κοσμημάτων η αστυνομία δημοσιοποιεί τις  φωτογραφίες των κοσμημάτων και παρακαλούνται όσοι πολίτες έχουν πέσει θύμα κλοπής ή αναγνωρίζουν τα κλοπιμαία, να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου, στον τηλεφωνικό αριθμό 26310-55713.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΠΟΨΕΙΣ

Του Θεόδωρου Ξούλου, οικονομολόγου   Στο όχι και τόσο μακρινό 2012 το υπουργείο εργασίας δεχόταν πιέσεις από την τρόικα που τότε ζητούσε την μείωση του κατώτατου μισθού μ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 2-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και οι πιθανότητες για την μάχη του τίτλου είναι πλέον ελάχιστες. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στη συνέντευξη Τύπου τόνισε πως οι ερυ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού στάθηκε στην αποφασιστικότητα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του για να φτάσουν στη νίκη. Αναλυτικά ο . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Φωτιά στο πρωτάθλημα έβαλε ο ΠΑΟΚ! Οι Θεσσαλονικείς νίκησαν 2-0 τον άδειο από δυνάμεις Ολυμπιακό στην Τούμπα και τον έθεσαν ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης του τίτλου, μειώνοντας παρά . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός 74χρονου ως υπαίτιο για την πρόκληση επτά πυρκαγιών από πρόθεση στην περιοχή της Ακράτας. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η δράση του, από τη Δευτέρα (6/5) έως κ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σεισμός μεγέθους 3,4 της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 19.17 ώρα το απόγευμα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο σεισμός σημειώθηκε 4χλμ. νοτιοδυτικά της Αμαλιάδας με εστιακό βάθος 5 χλμ., όπου έγ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας και Ηλείας συνελήφθησαν τέσσερα άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά πέντε νέες δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτ
Image
Image

Search