Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Φωτιά σε εγκαταλελειμμένο οίκημα

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών, σημειώθηκε για μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε εγκαταλελειμμένο οίκημα όπου δίπλα υπήρχαν αρκετά σπίτια.

Χάρη στην άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής αποφεύχθηκαν τα χειρότερα καθώς υπήρχε κίνδυνος εξάπλωσης της πυρκαγιάς.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή των Ζαρουχλεΐκων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπήρχε άτομο μέσα στο εγκαταλελειμμένο.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογoς  Πατρών αναφέρει σε ανακοίνωση του:  Μη διαβίβαση στο e-send (πράξη πληροφοριακού χαρακτήρα) εξομοιώνεται με φοροδιαφυγή παρά το γεγονός πως η επιχείρηση . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Οι Ιρανοί αποτίουν σήμερα φόρο τιμής στον πρόεδρο Εμπραχίμ Ραϊσί, η κηδεία του οποίου ξεκίνησε στην Ταμπρίζ, πρωτεύουσα της επαρχίας του Ανατολικού Αζερμπαϊτζάν όπου σκοτώθηκε την . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα με θύμα 45χρονο σημειώθηκε στις Μουριές Κιλκίς, ενώ ως δράστης συνελήφθη 54χρονος ιδιοκτήτης κτηνοτροφικής μονάδας. Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τις 10.30 το βράδυ, . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πλώρη για την εξωστρέφεια της διοργάνωσης του Πατρινού Καρναβαλιού και της προσέλκυσης επισκεπτών, εντείνοντας τις συσκέψεις για τα δρώμενα του Καρναβαλιού του 2025, βάζει ο νέος π . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογoς  Πατρών αναφέρει σε ανακοίνωση του:  Μη διαβίβαση στο e-send (πράξη πληροφοριακού χαρακτήρα) εξομοιώνεται με φοροδιαφυγή παρά το γεγονός πως η επιχείρηση έχει κόψει όλες τις
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πενθεί ο εμπορικός κόσμος της Πάτρας τον αγαπητό σε όλους Ανδρέα Ρηγόπουλο, που έφυγε πρόωρα από την ζωή. Ο ιδιοκτήτης του Καραμελόκοσμου, έχασε τις αισθήσεις του μέσα στο κατάστημά του στην οδό Κορίν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Δήμο Πατρέων έγινε γνωστό ότι σήμερα Τρίτη 21/05/2024  και αύριο Τετάρτη δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια της δωρεάν λεωφορειακής γραμμής, που εξυπηρετεί τους οδηγούς, από το πάρκινγκ «Γ.
Image
Image

Search