Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αχαΐα: Πού θα γίνουν δωρεάν rapid tests σήμερα Μ. Τρίτη

Πού θα γίνουν δωρεάν rapid test σήμερα Μ. Τρίτη 30 Απριλίου:

ΑΧΑΪΑ 

 

Ανοιχτή Δειγματοληψία στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Ανδρέα Πατρών (08:00 έως 20:00)
Ανοιχτή Δειγματοληψία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών Παναγιά η Βοήθεια (Ρίο) (κοντέϊνερ δίπλα από τα επείγοντα) (08:00 έως 14:30)
Ανοιχτή Δειγματοληψία στο Δημαρχείο Πατρών (Μαιζώνος αρ.110 και Βότση)  (08:00 έως 14:30)
Ανοιχτή Δειγματοληψία στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου (08:30 έως 14:30)
Ανοιχτή Δειγματοληψία στο Κέντρο Υγείας Βορείου Τομέα Πατρών  (08:00 έως 20:30)
Ανοιχτή Δειγματοληψία στο Κέντρο Υγείας Νοτίου Τομέα  Πατρών (08:30 έως 14:30)
Ανοιχτή Δειγματοληψία στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών Καραμανδάνειο (08:00 έως 14:30)
Ανοιχτή Δειγματοληψία στο Παμπελοποννησιακο Στάδιο (08:30 έως 14:30)

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Δεκάδες είναι τα παιδάκια που έπαθαν τροφική δηλητηρίαση χθες Πέμπτη (17/5/24), αμέσως μόλις έφαγαν τις μερίδες των σχολικών γευμάτων σε διάφορα δημοτικά σχολεία στην Λαμία. Ανάστ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Δήλωση Ανδρέα Παναγιωτόπουλου, Βουλευτή Αχαΐας και Τομεάρχη Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Χαιρετίζουμε την μεγάλη Πανελλαδική Πανυγειονομική Κινητοποίηση της ΠΟΕΔΗΝ που έλαβε χώρα στι . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Χαριτωμένο σαν παιδικό λούτρινο παιχνίδι και ορφανό από μητέρα, ένα κυνηγημένο από σκυλιά αρκουδάκι σώθηκε χάρη στα αντανακλαστικά δύο ανθρώπων στο Εμπόριο Κοζάνης. Στην αυλ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ο «υποτροπικός αεροχείμαρρος» φέρνει μαζί του ζέστη με υψηλές θερμοκρασίες και αφρικανική σκόνη, μέχρι και την ερχόμενη εβδομάδα. Η θερμοκρασία ξεκίνησε την άνοδο από χθές Π . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου ο Άγιος Ανδρέας, αναφέρονται τα εξής: Το Σωματείο μας συμμετέχει στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία της ΑΔΕΔΥ την Τρίτη 21/5/2024 με κυρίαρχα α
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρή υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης ερευνάται σε σχολική μονάδα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Ηλεία. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του patrisnews, η καταγγελία αφορά εκπαιδευτικό, ο οποίος φέ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο προκλήθηκε νωρίτερα στην οδό Πανεπιστημίου, έξω από το παλιό ΜΕΤΡΟ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες σημειώθηκε σύγκρουση δύο οχημάτων. Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για το
Image
Image

Search