Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Προσφορά 250 φωτιστικών σωμάτων LED στο Γ.Ν Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας»

Στην προσφορά 250 φωτιστικών σωμάτων, για την κάλυψη των αναγκών φωτισμού του περιβάλλοντος χώρου του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας», προχώρησε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. 

Στην διαδικασία παράδοσης - παραλαβής, παρευρέθηκαν ο αναπληρωτής Περιφερειάρχης, Χαράλαμπος Μπονάνος και ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων, Βασίλης Γιαννόπουλος.

Η προσφορά έρχεται σε συνέχεια του αιτήματος που είχε υποβάλει η Διοίκηση του Γ.Ν Πατρών προς τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Έργων για την ενίσχυση της προσπάθειας εξοικονόμησης ενέργειας, με την αντικατάσταση των παλαιού τύπου φωτιστικών σωμάτων νατρίου, με νέα, τύπου LED.

Ειδικότερα, τα φωτιστικά που χορηγήθηκαν και είναι πλήρως λειτουργικά, είναι αυτά που αντικαταστάθηκαν στην είσοδο της Πάτρας, με νέου τύπου LED (τα οποία διαθέτουν δυνατότητα  τηλεδιαχείρισης, για ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας) από το έργο που υλοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας - μέσω της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων - «Ενεργειακή Αναβάθμιση Οδοφωτισμού ΠΔΕ».

Οι κ.κ Μπονάνος και Γιαννόπουλος, συναντήθηκαν με τον αναπληρωτή Διοικητή του Γ.Ν Πατρών ,Παναγιώτη Δημόπουλο, ο οποίος τους ευχαρίστησε για την ανταπόκριση στο αίτημα και την στήριξη της προσπάθειας που καταβάλλει η Διοίκηση του Νοσοκομείου για την εξοικονόμηση ενέργειας. Μάλιστα, κάνοντας μια βόλτα στους χώρους που θα τοποθετηθούν τα φωτιστικά, υπηρεσιακά στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων, εξήγησαν πως τα εν λόγω φωτιστικά σώματα, εξασφαλίζουν τον στόχο της εξοικονόμησης ενέργειας σε ποσοστό που μπορεί να φτάνει και το 50% των υπαρχόντων. 

Ο αναπληρωτής Περιφερειάρχης κ.Μπονάνος και ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων κ.Γιαννόπουλος, διαβεβαίωσαν τον αναπληρωτή Διοικητή κ.Δημόπουλο ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στις Δομές Υγείας της ΠΔΕ – όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια της θητείας της – με κάθε τρόπο και μέσο που διαθέτει, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, για την υποστήριξη του έργου των Νοσοκομείων, με τελικούς αποδέκτες τους πολίτες.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Δήμο Πατρέων έγινε γνωστό ότι σήμερα Τρίτη 21/05/2024  και αύριο Τετάρτη δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια της δωρεάν λεωφορειακής γραμμής, που εξυπηρετεί τους οδηγούς, . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας ανακοίνωσε τα εξής: "Στηρίζει και συμμετέχει στην απεργία των δημοσίων υπαλλήλων, Τρίτη 21 Μαΐου, που συνεχίζουν να αγωνίζονται ενάντια στην κυβερνητική . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Πανελλαδική απεργια για σήμερα, Τρίτη 21 Μαΐου εξήγγειλε η ΑΔΕΔΥ “ενάντια στην ακρίβεια και την οικονομική εξαθλίωση των εργαζομένων, από την πολιτική της Κυβέρνησης” και καλεί όλο . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη φυλακή οδηγήθηκε ένας 22χρονος για κλοπές που πραγματοποίησε σε καταστήματα του Βόλου τον Νοέμβριο του 2023. Αντιθέτως οι γονείς του που ήταν συγκατηγορούμενοι για συνέργεια σ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Δήμο Πατρέων έγινε γνωστό ότι σήμερα Τρίτη 21/05/2024  και αύριο Τετάρτη δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια της δωρεάν λεωφορειακής γραμμής, που εξυπηρετεί τους οδηγούς, από το πάρκινγκ «Γ.
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας ανακοίνωσε τα εξής: "Στηρίζει και συμμετέχει στην απεργία των δημοσίων υπαλλήλων, Τρίτη 21 Μαΐου, που συνεχίζουν να αγωνίζονται ενάντια στην κυβερνητική, αντιλαϊκή πολιτική
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε δήλωση του, μετά την γνωστοποίηση των εκλογικών αποτελεσμάτων της Κυριακής, ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας και επικεφαλής της παράταξης Δημοκρατική Συνεργασία Μηχανικών Βαγγέλης Καραχάλιος αναφ
Image
Image

Search