Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επιτέθηκαν με πέτρες στο αυτοκίνητο του Γιάννη Καρβέλη

Επίθεση δέχτηκε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, ταξιδεύοντας την Παρασκευή, προς Αθήνα.

Στο ύψος του Ζευγολατιού το όχημα που επέβαινε δέχθηκε πέτρες με αποτέλεσμα να σπάσει το παρμπρίζ του υπηρεσιακού του αυτοκινήτου.

 

Ο ίδιος και πρωτίστως ο οδηγός του διατήρησαν την ψυχραιμία τους και ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός. Προφανώς ήταν ένα από τα συηνηθισμένα περιστατικά που κάποιοι πετούν πέτρες (τυχαία) σε διερχόμενα αυτοκίνητα.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σεισμός μεγέθους 3,4 της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 19.17 ώρα το απόγευμα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο σεισμός σημειώθηκε 4χλμ. νοτιοδυτικά της Αμαλιάδας με εστιακό β . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Με αρκετό κόσμο έγινε και φέτος το πανελλήνιο πέρασμα από το φαράγγι του Βουραϊκού, την Κυριακή.  Δεκάδες πεζοπόροι κάθε ηλικίας πήραν μέρος στην εκδήλωση που διοργανώνει ο Συλλογ . . .
LIFE STYLE

Καλεσμένη στην εκπομπή του Μιχάλη Κεφαλογιάννη, «Όλα για τη ζωή μας VITA», που είχε ως θέμα τις χειρουργικές επεμβάσεις, ήταν η Ντόρα Κουτροκόη. Η δημοσιογράφος μίλησε για την περ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Τα «γυρίζει» τώρα ο πατέρας από το Νεπάλ, που πέταξε το βρέφος στα σκουπίδια στη Βραυρώνα και το οποίο εντοπίστηκε νεκρό από τις αστυνομικές Αρχές. Ο πατέρας, τον οποίο βίντεο ντο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σεισμός μεγέθους 3,4 της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 19.17 ώρα το απόγευμα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο σεισμός σημειώθηκε 4χλμ. νοτιοδυτικά της Αμαλιάδας με εστιακό βάθος 5 χλμ., όπου έγ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας και Ηλείας συνελήφθησαν τέσσερα άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά πέντε νέες δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Hellenic Train ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, λόγω τεχνικών εργασιών που πραγματοποιεί ο Διαχειριστής της Υποδομής (Ο.Σ.Ε.) στον Προαστιακό της Πάτρας, από τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και μέχρι ο
Image
Image

Search