Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Φωκίων Ζαΐμης συμμετείχε σε Φεστιβάλ παιδικού βιβλίου: «Ο αληθινός μας φίλος και παντοτινός είναι το βιβλίο»

Η μεγάλη αγάπη του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Φωκίωνα Ζαΐμη είναι τα βιβλία. Δεν είναι τυχαίο που ασχολείται επαγγελματικά, εδώ και αρκετά χρόνια, με τις εκδόσεις συγγραμμάτων.

Έτσι, ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμα του Πολύεδρου και συμμετείχε στο Φεστιβάλ Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου στην Achaia Clauss Winery.

Σε δήλωσή του ο κ. Ζαΐμης χαρακτήρισε την ημέρα εξαιρετική και δημιουργική ενώ συνεχάρη για την πρωτοβουλία της διοργάνωσης την κα Όλγα Νικολοπούλου, τους συγγραφείς Βησσαρία Ζορμπά Αδαμοπούλου, Άννα Δενδρινού και τον Βαγγέλη Ηλιόπουλο που συμμετείχαν τονίζοντας: «Το βιβλίο είναι ένας αληθινός μας φίλος και παντοτινός. Κάθε βιβλίο που διαβάζουμε μας γεννάει συναισθήματα, εικόνες, χρώματα κι αρώματα, λέξεις και σκέψεις, ήχους και μουσικές».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΕΣ ΙΑΤΡΟΙ        6, 7 Μαΐου 2024 (Από 7π.μ. Δευτέρας Πάσχα έως 7π.μ. Τετάρτης Πάσχα λόγω αργίας Πρωτομαγιάς) Αγγειοχειρουργός:Κουρή ΑναστασίαΑγ. Νικολάου 41-43, 1ος ό . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Την ΔΕΥΤΕΡΑ 6 Μαΐου  2024 θα εφημερεύει στην Πάτρα το ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ: ΓΚΟΥΣΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ ΤΗΛ 2610-455944 . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Αλλαγές στο έντυπο δήλωσης του ΦΠΑ θα δουν οι φορολογούμενοι που θα μπουν τον Ιούλιο στην σχετική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, λόγω της ανάγκης απλούστευσης των διαδικασιών και διευκόλυνσ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γενικά αίθριος καιρός σήμερα στις περιοσσότερες περιοχές της χώρας. Σύμφωνα με τη πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ) μόνο στην ηπειρωτική χώρα τις μεσημβριν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κλειστά θα παραμείνουν τα καταστήματα σήμερα και αύριο στην Πάτρα.   Σύμφωνα με την απόφαση τη Δευτέρα του Πάσχα η αγορά θα είναι κλειστή λόγω της αργίας, ενώ ούτε την Τρίτη θα ανοίξουν τα εμπορικά
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η προτομή του εθνικού μας ποιητή Κωστή Παλαμά, κοσμεί το νέο Δημαρχείο της Πάτρας.  Πρόκειται για το έργο του γλύπτη και ακαδημαϊκού Κωνσταντίνου Δημητριάδη του αποκαλουμένου «Παρισινού», που παραχω
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών, ηλικίας 48 και 42 ετών, προέβησαν τις μεσημβρινές ώρες χθες, στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής Πάτρας. Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε πριν τον από
Image
Image

Search