Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Σήμερα το τελευταίο αντίο στην Ντιάνα Μαγνησαλή

Σήμερα η οικογένειά της, συγγενέις και φίλοι θα αποχαιρετήσουν την Ντιάνα Καράμπελα - Μαγνησαλή, που έφυγε σε ηλικία 60 ετών.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα (νέο) Πατρών στις 11 το πρωί και η ταφή θα γίνει στον Β’ Δημοτικό Κοιμητήριο στη Λεύκα.

Η εκλιπούσα ήταν μητέρα της δημοσιογράφου Αντυς Μαγνησαλή και σύζυγος του Μανώλη Μαγνησαλή ιδιοκτήτη του ομώνυμου τυπογραφείου, επί της οδού Παπαφλέσσα, στην Πάτρα.

Μαζί απέκτησαν δυο παιδιά την Αντυ και τον Νικόλαο και ευτύχησαν να δούν εγγόνια. Η Ντιάνα Μαγνησαλή «λύγισε» μετά από σοβαρή ασθένεια.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

Εάν θέλετε να «θωρακίσετε» την υγεία σας τότε έχει έρθει η στιγμή να κινηθείτε και πιθανότατα περισσότερο από πιστεύατε. Νέα επιστημονική μελέτη αποκαλύπτει ότι για την βέλτιστη υγ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ο δεύτερος πιο θερμός μήνας που έχει καταγραφεί ποτέ στην Ευρώπη ήταν ο φετινός Απρίλιος, με ασυνήθιστα υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες. Ο κόσμος έζησε τον Απρίλιο «εξαιρετικές» . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις συνεχίζουν σήμερα (9/5) να βομβαρδίζουν τη Λωρίδα της Γάζας, ενώ η Ουάσιγκτον απείλησε, για πρώτη φορά, να σταματήσει τις παραδόσεις όπλων και πυρομα . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Οι σχέσεις της Σερβίας με την Κίνα αναπτύσσονται ραγδαία παρά της αντίξοες διεθνείς συνθήκες, διαπιστώθηκε κατά την συνάντηση που είχαν στο Βελιγράδι ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξά . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στην γνωστή διαφημίστρια Μαρία Καραγιάννη σήμερα Πέμπτη, στις 3 το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά, στο Β' Κοιμητήριο Πάτρας. Η 48χρονη έπεσε με τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από το Δήμο Πατρέων γίνεται γνωστό ότι σήμερα, Πέμπτη 9 Μαΐου, ΔΕΝ θα πραγματοποιηθούν τα πρωινά δρομολόγια της δωρεάν λεωφορειακής γραμμής που εξυπηρετεί τους οδηγούς από το πάρκινγκ «Γ. Καλεντζώτης»
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εργασίες μετατόπισης του δικτύου ύδρευσης θα πραγματοποιηθούν από την εταιρεία κατασκευής της Εθνικής Οδού Πατρών Πύργου ΑΒΑΞ Α.Ε., σήμερα Πέμπτη 9 Μαΐου.  Λόγω των εργασιών, από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνε
Image
Image

Search