Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Μπαίνει στην τελική ευθεία το Open Mall

Στην τελική ευθεία μπαίνει το έργο της υλοποίησης του Open Mall. Μετά από την ολοκλήρωση του ζητήματος που είχε προκύψει με τον διαγωνισμό που έχει να κάνει με την ομοιομορφία του χώρου και των καταστημάτων που βρίσκονται στην επικράτεια του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου, θα ξεκινήσουν οι παρεμβάσεις που προβλέπονται.
Παρεμβάσεις που έχουν να κάνουν με την εγκατάσταση φωτοστύλων, ανθόστυλων, φωτεινών επιγραφών και άλλων κατασκευών για την ανάδειξη της αισθητικής των μαγαζιών και του περιβάλλοντα χώρου τους.
Στόχος είναι να υπάρξει μια ομοιογένεια των καταστημάτων που περιλαμβάνονται στο Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου, δηλαδή τα μαγαζιά που δραστηριοποιούνται στην Κωνσταντινουπόλεως, στην Καρόλου και σε ένα κομμάτι της Κορίνθου (πάνω από την Κωνσταντινουπόλεως), σε ένα μέρος της Μαιζώνος (στο κομμάτι που οδηγεί στην πλατεία Όλγας) και στην Ρήγα Φεραίου (κάτω από την πλατεία).
Από εκεί και μετά θα πρέπει να προχωρήσει η διαδικασία για τον διαγωνισμό της κοινής ηλεκτρονικής πλατφόρμας που θα έχει το Open Mall, δηλαδή του e-shop που θα χρειαστεί να κατασκευαστεί, δίνοντας μια αξιοπρεπή διαδικτυακή παρουσία στα καταστήματα του.
Τέλος, θα πρέπει να γίνει και ο διαγωνισμός για τις δράσεις διαφήμισης και προβολής του Open Mall, με εκδηλώσεις και happenings που θα τονώσουν την αγορά και θα αναδείξουν το ξεκίνημα του.
Θυμίζουμε ότι ο Δήμος έχει προχωρήσει τις παρεμβάσεις στον περιβάλλοντα χώρο του κέντρου, αλλά και τις καινοτομίες που σχετίζονται με την έξυπνη πόλη.
Στόχος του συλλόγου όταν ολοκληρωθεί το πρώτο Open Mall να βρεθούν χρηματοδοτικά προγράμματα για τέτοιου είδους κέντρα και στις περιφερειακές αγορές της Πάτρας, όπως αυτές της Ακρωτηρίου και της Έλληνος Στρατιώτου.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής της Stoiximan Super League. Έπειτα από πέντε χρόνια, ο Δικέφαλος επέστρεψε στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος, εξασφαλίζοντας μάλιστα τον τέταρτο τίτλ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η ΑΕΚ έκανε αυτό που έπρεπε, αλλά ο ΠΑΟΚ πέρασε και από το Κλεάνθης Βικελίδης και στέφθηκε αυτός πρωταθλητής. Η Ένωση επικράτησε της Λαμίας με 3-0 και έκλεισε τη σεζόν με νίκη και . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ισόπαλο 2-2 έληξε το ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό με τους "ερυθρόλευκους" να βγαίνουν κερδισμένοι όχι μόνο γιατί πήραν το βαθμό της ισοπαλίας που . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι η αδιαφιλονικήτη κυρίαρχος του αγγλικού ποδοσφαίρου από τότε που ο Πεπ Γκουαρδιόλα ανέλαβε τα ηνία της (2016) και το απόγευμα της Κυριακής (19/05) θέλησε να . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η ομάδα μαθητών του 1ου ΓΕΛ Αιγίου «Detectives_007» συμμετείχε στον διαγωνισμό της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Διαστήματος (ESA) “Climate Detectives”.  Ο διαγωνισμός ήταν πανευρωπαϊκός και αφορούσε στη μελέ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Νέο ιδιοκτήτη έχει το σπίτι όπου διέμενε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην Πάτρα με τον Μάνο Δασκαλάκη και τα τρία παιδιά τους. Το ακίνητο αγόρασε Τούρκος επενδυτής, με σκοπό να λάβει Golden Visa σύμφωνα με τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικώνελέγχων προς το ευρύ κοινό εκ μέρους της 6 η ΥΠΕ, σε συνεργασία μετον ΕΟΔΥ.Τη Δευτέρα 20 Μαΐου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοισ
Image
Image

Search