ΚΟΣΜΟΣ

ΚΟΣΜΟΣ

Αυστραλία: Βρέφος 3 μηνών το πέμπτο θύμα του 26χρονου ομογενή

Ένα βρέφος τριών μηνών υπέκυψε στα τραύματά του και είναι το πέμπτο θύμα του 26χρονου που έπεσε από πρόθεση με το αυτοκίνητό του την Παρασκευή πάνω σε πεζούς στη Μελβούρνη, ενώ ακόμη τέσσερις άνθρωποι παλεύουν για τη ζωή τους, όπως ανακοίνωσε σήμερα η τοπική αστυνομία.

Το βρέφος πέθανε χθες Σάββατο το βράδυ στο νοσοκομείο. Τα τέσσερα άλλα θύματα του 26χρονου είναι ένα κοριτσάκι 10 ετών, δύο άνδρες 25 και 33 ετών και μια γυναίκα 32 ετών.
Συνολικά 37 άνθρωποι εξακολουθούν να νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι τέσσερις είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, που τραυματίστηκε από σφαίρα στο χέρι στη διάρκεια της επιχείρησης για τη σύλληψή του, εξακολουθεί επίσης να νοσηλεύεται. Ακόμη δεν έχει ανακριθεί.
Λίγο μετά το συμβάν η αστυνομία της Πολιτείας της Βικτόρια ανακοίνωσε ότι ο άνδρας αυτός, που φέρεται να μαχαίρωσε τον πρωί της ίδιας ημέρας τον αδελφό του, πάσχει από ψυχικές διαταραχές και συνδέεται με υποθέσεις ναρκωτικών.

«Το άτομο αυτό δεν συνδέεται με καμία τρομοκρατική δραστηριότητα», είχε δηλώσει την Παρασκευή το βράδυ ο διοικητής της αστυνομίας Γκράχαμ Άστον. «Δεν θεωρούμε τρομοκρατική την επίθεση αυτή», είχε προσθέσει.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τοποθετήθηκε για την προκλητική στάση της νέας Σκοπιανής προέδρου, να αποκαλέσει τη χώρα της... «Μακεδονία» σκέτο. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Hellenic Train ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, λόγω τεχνικών εργασιών που πραγματοποιεί ο Διαχειριστής της Υποδομής (Ο.Σ.Ε.) στον Προαστιακό της Πάτρας, από τη Δευτέρα 13 Μα . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σε ερώτησή του δημοτικού συμβούλου Αντώνη Χαρακόπου προς τον  Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστο Κορδά με θέμα: « Σχετικά με την δημιουργία προσβάσιμων παραλιών για άτομα με αναπη . . .
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ερωτήσεις του σπιράλ σχετικά με τη δημοτική περιουσία στη συνεδρίαση λογοδοσίας του δημοτικού συμβουλίου: Ο Δήμος Πατρέων διαθέτει πλήθος ιδιόκτητων ακινήτων που παραμένουν αν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Hellenic Train ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, λόγω τεχνικών εργασιών που πραγματοποιεί ο Διαχειριστής της Υποδομής (Ο.Σ.Ε.) στον Προαστιακό της Πάτρας, από τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και μέχρι ο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συγκέντρωση στην είσοδο του νοσοκομείου "Αγ. Ανδρέας" πραγματοποιούν σήμερα το πρωΐ οι εργαζόμενοι παρουσία καιτ ου προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ ΜΙχάλη Γιαννάκου. Σε ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων στο ν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο πλαίσιο της προεκλογικής καμπάνιας της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ για τις επικείμενες Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024 θα βρεθεί στην πόλη της Πάτρας την Τρίτη 14.5.2024, η Έφη Αχτσιόγλου, Βουλεύτρια Δυτικο
Image
Image

Search