ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

20χρονη συνελήφθη στο λιμάνι με πλαστό έγγραφο!

Στη σύλληψη μίας 20χρονης αλλοδαπής προέβησαν, απογευματινές ώρες σήμερα,  στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας. Συγκεκριμένα, η ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή της σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό της από τη χώρα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια υπόθεση σοκ με ένα νεκρό βρέφος βρίσκεται σε εξέλιξη στη Βραυρώνα. Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί το τι ακριβώς έχει συμβεί, οι  πρώτες πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως με . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Νέος σεισμός 4,1 Ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα στις 15.56 ανοιχτά της Κεφαλονιάς. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, το επίκεντρο του σεισμού εντ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Tο Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αχαΐας Καλλίπολις και η εθελοντική ομάδα πρόληψης ΑΝΑΒΑΘΜΟΣ που δραστηριοποιείται στην Δημοτική Ενό . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ένας ύποπτος για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στα επεισόδια στου Ρέντη στις 7 Δεκεμβρίου, παραδόθηκε το πρωί της Παρασκευής στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττική . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Νέος σεισμός 4,1 Ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα στις 15.56 ανοιχτά της Κεφαλονιάς. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 6 χιλιόμετρ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι ιδιώτες Εργαστηριακοί Ιατροί, σε όλη την Ελλάδα, για λόγους ανωτέρας βίας αδυνατούν να κρατήσουν ανοικτά τα ιατρεία τους. Η υποχρηματοδότηση της ΠΦΥ, ο κλειστός προϋπολογισμός του ΕΟΠΥΥ, η υποκοσ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εργασίες επείγουσας αντικατάστασης δικτύου ύδρευσης, θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 13 Μαΐου στην οδό Ευνάρδου.  Λόγω των εργασιών, τη συγκεκριμένη μέρα (Δευτέρα) από τις 8 π.μ. έως 2 μ.μ., θα υπάρξ
Image
Image

Search