ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάνω από 700 καταγγελίες για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας μέσα στο Πάσχα

Πάνω από 700 καταγγελίες έγιναν στην Άμεση Δράση για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, μέσα σε μία εβδομάδα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, από την Δευτέρα 29 Απριλίου (Μεγάλη Δευτέρα) ως την Κυριακή 5 Μαΐου (Κυριακή του Πάσχα) έγιναν 752 καταγγελίες και πραγματοποιήθηκαν 278 συλλήψεις.

Επίσης, σε 66 θύματα ενδοοικογενειακής βίας χορηγήθηκε το panic button ενώ 14 γυναίκες μεταφέρθηκαν σε δομές με οχήματα της ΕΛΑΣ. Όσον αφορά την νεανική παραβατικότητα και τη βία μεταξύ ανηλίκων, έγιναν 6.782 έλεγχοι, 152 συλλήψεις και 193 παραβάσεις.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε κάθε ενήλικο θύμα ενδοοικογενειακής βίας, ανεξαρτήτως φύλου, σε ολόκληρη τη χώρα, θα χορηγείται πλέον το Panic Button, σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Προστα . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ο  Σύλλογος  Εθελοντών Αιμοδοτών Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν.Π  «Ο Άγιος Ανδρέας» και την Περιφέρεια Δυτικής   Ελλάδος  προγραμματίζει  . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Δήμο γνωστοποιείται ότι κλείνει οριστικά, με σταθερή κατασκευή, από την Πέμπτη 23 Μαΐου 2024, η είσοδος οχημάτων στο μόλο της Αγίου Νικολάου. "Παρακαλούνται οι οδηγοί να α . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εν όψει της έναρξης της θερινής τουριστικής περιόδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης, Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος επισκέφτηκε τον αερολιμένα του Αράξου, την Παρασκευή, 1 . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Δήμο γνωστοποιείται ότι κλείνει οριστικά, με σταθερή κατασκευή, από την Πέμπτη 23 Μαΐου 2024, η είσοδος οχημάτων στο μόλο της Αγίου Νικολάου. "Παρακαλούνται οι οδηγοί να απομακρύνουν τα σταθμ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εν όψει της έναρξης της θερινής τουριστικής περιόδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης, Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος επισκέφτηκε τον αερολιμένα του Αράξου, την Παρασκευή, 17 Μάϊου 2024, όπου τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρονται τα εξής: Η χρήση και διακίνηση ναρκωτικών, μαζί με τα αυξανόμενα φαινόμενα βίας εντός της σχολικής κοινότητας, φέρνουν συνεχώς στο προσκήνιο τα κοινωνικά π
Image
Image

Search