ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στη Λάρισα: Άνδρας πέθανε στο μπάνιο του σπιτιού του

Ένας άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στο μπάνιο του σπιτιού του, στην περιοχή της Νέας Πολιτείας, στη Λάρισα, νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης (08/05), ένα περίπου τέταρτο πριν τις 4 μ.μ.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες του onlarissa.gr, ο 61 ετών άνδρας έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε στο μπάνιο, έχοντας υποστεί ανακοπή καρδιάς. Οι οικείοι του ειδοποίησαν άμεσα τις Αρχές, με την αστυνομία να σπεύδει στο σημείο, όπως επίσης και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

 

Επί τόπου γιατρός μαζί με το πλήρωμα του ΕΚΑΒ έκαναν απέλπιδες προσπάθειες για να τον επαναφέρουν, όμως δυστυχώς ήταν αργά, καθώς ο 61χρονος είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

 

 

ΠΗΓΗ

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

: Ο Βαγγέλης Καραχάλιος και η παράταξη Δημοκρατική Συνεργασία Μηχανικών αναδείχθηκαν μεγάλη νικητές στις εκλογές του ΤΕΕ Δυτ. Ελλάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η παράταξη του νυν π . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ὁ μακαριστός Μητροπολίτης πρ. Πατρῶν Νικόδημος Βαλληνδρᾶς, ἒφερε τό ὂνομα τοῦ Κηδευτοῦ τοῦ Σωτῆρος ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ Νικοδήμου, τοῦ κρυφοῦ μαθητοῦ τοῦ Κυρίου καί Μυροφόρου. •Τήν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ) ανακοινώνονται τα εξής: Συνεπείς με την πολιτική μας κατεύθυνση που μας υπαγορεύει να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των παιδιών . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στην μάχη των προαγωγικών εξετάσεων από σήμερα Δευτέρα 20 Μαϊου, οι μαθητές της Α’ και της Β΄Λυκείου και των απολυτηρίων εξετάσεων οι μαθητές της Γ’ Λυκείου. Ειδικότερα ξεκινούν σή . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

: Ο Βαγγέλης Καραχάλιος και η παράταξη Δημοκρατική Συνεργασία Μηχανικών αναδείχθηκαν μεγάλη νικητές στις εκλογές του ΤΕΕ Δυτ. Ελλάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η παράταξη του νυν προέδρου Βαγγέλη Καρα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ὁ μακαριστός Μητροπολίτης πρ. Πατρῶν Νικόδημος Βαλληνδρᾶς, ἒφερε τό ὂνομα τοῦ Κηδευτοῦ τοῦ Σωτῆρος ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ Νικοδήμου, τοῦ κρυφοῦ μαθητοῦ τοῦ Κυρίου καί Μυροφόρου. •Τήν παραμονή τῆς ἑορτῆς
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ) ανακοινώνονται τα εξής: Συνεπείς με την πολιτική μας κατεύθυνση που μας υπαγορεύει να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών
Image
Image

Search