ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγιοι Ανάργυροι: «Έχει ξεριζωθεί η ψυχή μου...»: Συγκλονίζει η μητέρα της Κυριακής

Στον ΑΝΤ1 μίλησε η μητέρα της Κυριακής Γρίβα, η οποία μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της.

«Θέλω να αποδοθεί δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν όλοι όσοι ευθύνονται, ώστε να αναπαυθεί η ψυχή του παιδιού μου. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο για την αμέριστη συμπαράσταση και τους παρακαλώ να ανάψουν ένα κεράκι στη μνήμη της Κυριακής μου.

Εύχομαι καμία άλλη μάνα στον κόσμο να μην περάσει αυτό που περνώ εγώ. Έχει ξεριζωθεί η ψυχή μου. Δεν θα ησυχάσω ούτε εγώ, ούτε η ψυχή της κόρης μου. Το νινάκι μου περιμένει δικαίωση», είπε η μητέρα της 28χρονης.

Η δήλωσή της έρχεται μόλις λίγα 24ώρα μετά τη δημοσιοποίηση νέου βίντεο ντοκουμέντο, από τον ΑΝΤ1, στο οποίο φαίνεται η στιγμή της γυναικοκτονίας μπροστά στη φρουρά του Αστυνομικού Τμήματος.

Ερωτήματα προκάλεσε το γεγονός ότι, λείπουν στιγμιότυπα από το βίντεο, καθώς φαίνεται η άτυχη κοπέλα να μιλά στο τηλέφωνο, να προχωρά μπροστά από τη φρουρά και αμέσως μετά φαίνεται η πέμπτη και τελευταία θανατηφόρα μαχαιριά. Για τα όσα δείχνει το βίντεο έχει διαταχθεί ΕΔΕ. Μιλώντας νωρίτερα στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» η δικηγόρος της οικογένειας εξέφρασε την απορία στις εξηγήσεις που δίνουν οι αστυνομικοί σχετικά με το βίντεο.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. η κάμερα γράφει μόνο όταν υπάρχει κίνηση. Σύμφωνα με την Ελένη Τζούλη, η 28χρονη βρισκόταν στο ίδιο σημείο τόσο στην πρώτη μαχαιριά – η οποία δεν υπάρχει στο βίντεο- όσο και στην πέμπτη μαχαιριά, που όμως έχει καταγραφεί στο βίντεο.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο του Λαζάρου στο Deck το καθιερωμένο "Γεύμα Αγάπης" του Ομίλου Inner Wheel Πατρών Βορρά Ρίου με αφορμή τις γιορτινές και άγιες μέρες α . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26 Απριλίου το βράδυ η Εκδήλωση Ευαισθητοποίησης που συνδιοργάνωσαν το Π.Α.Σ.Γ. Καλλιπάτειρα Παράρτημα Πάτρας  o «Σύλλογος Φίλων Κ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έφυγε από τη ζωή στα 40 του χρόνια ο Χάρης Μπελτεγρής επί χρόνια στέλεχος του ΠΑΣΟΚ με την είδηση να σκορπίζει τη θλίψη. Τον θάνατο του Χάρη Μπελτεγρή έκανε γνωστό ο βουλευτής του . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Δωδεκάχρονος απείλησε με μαχαίρι συνομήλικο συμμαθητή του ύστερα από μεταξύ τους επεισόδιο, που ξέσπασε στο προαύλιο δημοτικού σχολείου, στη δυτική Θεσσαλονίκη. Το νέο περισ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

"Κανείς δεν μπορεί να αμαυρώσει τον αναντικατάστατο κοινωνικό ρόλο του Έλληνα γιατρού και νοσηλευτή. Που καθημερινά δίνει το δικό του αγώνα, κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, με προσωπικό και οικο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά εκδηλώθηκε πριν λίγα λεπτά στην Πάτρα, στην περιοχή Σαμακιά. Λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Ενώ ζητήθηκε και η συνδρομή της Αστυν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας ανακοίνωσε το εορταστικό ωράριο για τα καταστήματα, που έχει ως εξής:   Μεγάλη Τρίτη 30/04/2024: 9.00 – 14.00 και 17.30 – 21.00Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2024: 9.00 – 14.00 και
Image
Image

Search