ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η Δυτική Ελλάδα

Μεγάλα προβλήματα έχει προκαλέσει από χθες στη Δυτική Αχαϊα ο σφοδρή κακοκαιρία και η έντονη βροχόπτωση, ενώ ο Δήμαρχος, Χρήστος Νικολάου κατέθεσε άιτημα προς την Περιφέρεια για να κηρυχθεί ο Δήμος σε κάτασταση έκτακτης ανάγκης. Με τη σειρά της η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος μεταβιβάζει το αίτημα στο Υπουργείο Εσωτερικών.

"Βενετία" η Αχαγιά, "χείμαρρος" τα Νιφορέικα, έντονες καταστροφές σε Καλαμάκι, Βουπράσιο, Μετόχι, Λάππα, Ματαράγκα, Μητόπολη, Ζησιμαίκα.

Σημειώνουμε πως χρειάστηκε για λόγους ασφαλείας να μεταφερθούν από τα σπίτια τους ηλικιωμένοι που διαμένουν σε Καλαμάκι και Λακκόπετρα.

Παράλληλα, έχουμε κατολισθήσεις και αποκλεισμούς δρόμων.ο Περιφερειάρχης  κ. Κατσιφάρας σε δηλώσεις του ανέφερε  πως "όλος ο κάμπος σε δυτική Αχαία και Ηλεία δέχθηκε μεγάλο όγκο νερού και έτσι είχαμε εκτεταμένες πλημμύρες σε σπίτια και καλλιέργειες. Από την πρώτη στιγμή η Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας έχει στείλει από νωρίς κλιμάκια της Τεχνικής Υπηρεσίας και κάνουν αυτοψίες στα πληγέντα σημεία, ενώ προσπαθούμε να απομακρύνουμε φερτά υλικά ώστε να αποτρέψουμε νέα πλημμυρικά φαινόμενα μέσα στην ημέρα".

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου διανύει την τελευταία περίοδο της εγκυμοσύνης της και σε λίγο καιρό θα γίνει μητέρα, για πρώτη φορά.Η ηθοποιός έχει μοιραστεί στο Instagram μερικές φωτογραφί . . .
LIFE STYLE

Άγνωστος στο διαδίκτυο δημιούργησε ψεύτικο προφίλ σε πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης και παρίστανε ότι είναι η Καλομοίρα, κάτι το οποίο έκανε γνωστό η ίδια από το προφίλ της σ . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΕΓΚΛΗΜΑ ΛΑΘΟΥΣ της Πολύνας Γκιωνάκη   Κυριακή 12 Μαΐου, στις 20:00, στο θέατρο ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΕΧΝΗΣ (Μαιζώνος 271, Πάτρα) Η ζωή και ο θάνατος της μεγάλης ηθοποιού Ελένης Παπαδάκη, που . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το Θέατρο Λιθογραφείον παρουσιάζει: «Ιω – Εκείνη», ένας μονόλογος για την έμφυλη βία.16-19 Μαΐου στις 21.30 στο θέατρο ΛιθογραφείονΣκληρός, καθημερινός, αστείος, τρυφερός, αποτελού . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο από τον πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο, που τον κατηγορεί πως παραβίασε κανόνες της Εκκλησίας και συναντήθηκε με τον «αφορισμένο» (όπως ο ίδιο τον αποκαλεί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών αναφέρονται τα εξής: Το Διοικητικό Συμβούλιο στηρίζει ομόφωνα τις αποφάσεις των περιφερειακών ενώσεων εργαστηριακών ιατρών για τον περιορισμό της λειτ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ) ανακοινώνονται τα εξής: Συνεπείς με την πολιτική μας κατεύθυνση που μας υπαγορεύει να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των παιδιών και των οικογ
Image
Image

Search