ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

37.000 παιδιά εκτός βρεφονηπιακών σταθμών, σε όλη την Ελλάδα

Περισσότερα από 37.000 παιδιά σε όλη την Ελλάδα αναμένεται να μείνουν εκτός των βρεφονηπιακών σταθμών, με τους γονείς να έρχονται για ακόμη μια φορά αντιμέτωποι με μια δυσάρεστη έκπληξη.

Την αποκάλυψη έκανε ο διευθύνων σύμβουλος τους Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ), Θεόδωρος Γκοτσόπουλος, μιλώντας σήμερα το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Όπως ανέφερε, τα παιδιά που θα μείνουν εκτός είναι γύρω στις 37.000 με 38.000, ενώ πέρυσι ήταν 30.000.

Σύμφωνα με τον κ. Γκοτσόπουλο, η δυσάρεστη αυτή εξέλιξη οφείλεται στο γεγονός ότι δεν υπάρχουν παιδικοί σταθμοί, ενώ οι δικαιούχοι είναι πολλαπλάσιοι των θέσεων.

«Υπάρχει μεγάλη ανισότητα στον αριθμό των βρεφονηπιακών σταθμών. Δεν υπάρχουν βρεφονηπιακοί σταθμοί και για να αντιμετωπιστεί αυτό, χρειάζεται χρόνος», ανέφερε ο κ. Γκοτσόπουλος.

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία το βράδυ της Πέμπτης (9/5) καθώς κέρδισε για δεύτερη φορά την Άστον Βίλα στα ημιτελικά του Conference League για να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορί . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η στιγμή που ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του ημιτελικού με την Άστον Βίλα και ήρθε οριστικά η πρόκριση στον τελικό του Conference League έφερε την απόλυτη ερυθρόλευκη λύτρωση. Κυρί . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η δεύτερη νίκη του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα αποδείχθηκε εξαιρετικό μαντάτο και για τη θέση των Πειραιωτών στην κατάταξη της UEFA. Οι 2,000 βαθμοί που πήραν από τη νίκη προστέ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Ολυμπιακός τα κατάφερε! Πέρασε το εμπόδιο της Άστον Βίλα και προκρίθηκε στον τελικό του Conference League, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην OPAP Arena . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τριάντα επτά άτομα έστειλε στο Κέντρο Υγείας το εορταστικό τραπέζι που είχε στηθεί έξω από εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο χωριό της Βουπράσιας στην Ηλεία. Σύμφωνα με τους κατοίκους που βρέθηκαν στο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σημαντικές παρεμβάσεις για την ενίσχυση των δομών και υπηρεσιών ισότιμης πρόσβασης ατόμων με αναπηρία στο Πανεπιστήμιο Πατρών, στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και στα Τμήματα του Πανεπιστημίου Πελοπ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση με την Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κα Δόμνα Μιχαηλίδου, παρουσία του βουλευτή Ν.Λάρισας Χρήστου Κέλλα, πραγματοποίησαν πριν από λίγο εκπρόσωποι του ΣΚΕΑΝΑ και του ΣΙΚΑΕΛ. Από
Image
Image

Search