ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Καταργείται το ΕΚΑΣ! Θα επανέλθει το 2018!

Mιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ, ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος, δήλωσε ότι: «Η κατάργηση του ΕΚΑΣ είναι κλιμακωτή, ακριβώς γιατί θα επιδιώξουμε να υπάρχουν υποκατάστατα του ΕΚΑΣ» και πρόσθεσε:

«Να ξεκαθαρίσω από την αρχή ότι το ΕΚΑΣ ήταν μια προνοιακή παροχή, μια παροχή δηλαδή που δεν αντιστοιχούσε σε εισφορές και μάλιστα δινόταν μετά από έλεγχο εισοδημάτων. Εμείς θελήσαμε τον ρόλο που επιτελεί το ΕΚΑΣ να τον παίξει στο μέλλον η εθνική σύνταξη».

Ερωτηθείς σχετικά με το πότε θα ξαναπάρει κάποιος τα χρήματα που χάνει από το ΕΚΑΣ, ο κ. Κατρούγκαλος απάντησε:

«Το 2018 θα ξαναπάρει ένα μεγάλο κομμάτι από αυτό που έχασε…» διευκρινίζοντας παράλληλα ότι τότε θα επανυπολογιστούν όλες οι συντάξεις, ώστε να δοθούν περισσότερα χρήματα στους χαμηλοσυνταξιούχους.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στη δίνη της ακρίβειας βρίσκονται οι Έλληνες καταναλωτές και ειδικότερα της ακρίβειας των τροφίμων που συνεχίζουν την «τρελή» κούρσα με αμείωτη ένταση, γεγονός που συμβάλλει στο . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ούτε οι φιέστες δεν είναι ικανές να χαλαρώσουν και να αποπροσανατολίσουν την Ρεάλ. Ο Κάρλο Αντσελότι και οι παίκτες του έκαναν παρέλαση στους δρόμους της Μαδρίτης πριν μερικά 24ωρα . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός. Η Άστον Βίλα, η οποία την Δευτέρα (13/5) έκανε εκπληκτικό comeback απέναντι στη Λίβερπουλ, εξασφάλισε την παρουσία της στο League Phase του UEFA C . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

H Mάντσεστερ Σίτι επικράτησε 1-0 της Τότεναμ, πέρασε στην κορυφή της Premier League με 88 πόντους στο +2 από την δεύτερη Άρσεναλ. Έτσι, έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του τί . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στις 22 Μαΐου θα ξεκινήσει η ακροαματική διαδικασία, στην Πάτρα, στη δίκη των 7 αντιεξουσιαστών που κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ληστείες και κατοχή εκρηκτικών. Σήμερα, η συζή
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου, κατά τη διάρκεια επίσκεψής της, σήμερα, στην Καβάλα, πραγματοποίησε συναντήσεις εργασίας με τις διοικήσεις του Αστ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με ιδιαίτερη εκκλησιαστική λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια τελέστηκε το πρωί της Τρίτης 14 Μαΐου 2024, η Αρχιερατική Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Θεράποντος στου Ζωγρά
Image
Image

Search