ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία στον Βύρωνα: Κρυβόταν στο Ντουμπάι, ήρθε στην Ελλάδα και τον σκότωσαν

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως σχετικά με το προφίλ του 32χρονου Αλβανού που εκτελέστηκε μαφιόζικα το βράδυ της Πέμπτης (9/5) στην περιοχή του Βύρωνα τη στιγμή που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό της γυναίκας που τον συνόδευε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από καλά ενημερωμένες πηγές, ο 32χρονος, το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως είχε βρει καταφύγιο στο Ντουμπάι καθώς φοβόταν για τη ζωή του. Πριν από μερικές ημέρες αποφάσισε να έρθει στη χώρα μας για να συναντήσει τη σύντροφό του και το παιδί του και τότε ήταν που οι «θηρευτές» του τον ανακάλυψαν και θέλησαν να τον βγάλουν από τη μέση.

Όπως μετέδωσαν τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης, το θύμα της επίθεσης είχε απασχολήσει τις Αρχές της γειτονικής χώρας καθώς, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, αποτελούσε μέλος εγκληματικής ομάδας που είχε εμπλακεί σε απόπειρα δολοφονίας ενός άνδρα και είχε μπει στο στόχαστρο της αλβανικής μαφίας.

Παράλληλα ο 32χρονος είχε εμπλακεί και σε κλοπές που έγιναν στη γειτονική χώρα χωρίς όμως να έχει απασχολήσει τις Αρχές της χώρας μας. Όπως εξήγησαν στο protothema.gr πηγές με γνώση της υπόθεσης, η δολοφονία δεν σχετίζεται καθόλου με την Ελλάδα αλλά με τις δραστηριότητες του θύματος στην Αλβανία. Οι ίδιες πηγές πρόσθεσαν πως η οικογένεια του 32χρονου, δηλαδή η γυναίκα του και τα δύο παιδιά του, μένουν στην Αλβανία, ενώ στην Ελλάδα φέρεται να διατηρούσε δεσμό με έτερη γυναίκα με την οποία μάλιστα είχε αποκτήσει και ένα παιδί.

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση εκτιμούν πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ αντίπαλων «φατριών» και σαρώνουν τις κάμερες της περιοχής προκειμένου να διαπιστώσουν το δρομολόγιο των εκτελεστών. Η έρευνα τρέχει με γοργούς ρυθμούς καθώς υπάρχει ο φόβος οι δράστες να επιχειρήσουν να φύγουν στο εξωτερικό.

Στον τόπο του εγκλήματος οι αστυνομικοί εντόπισαν δύο κάλυκες και διαπίστωσαν πως το θύμα έχει δεχθεί δύο σφαίρες, μία στο κεφάλι και μία λίγο πιο χαμηλά.

Η επίθεση έγινε λίγο μετά τις 21.30 το βράδυ της Πέμπτης (9/5) στη συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Τσαλδάρη τη στιγμή που το θύμα βρισκόταν μέσα σε ένα αυτοκίνητο μαζί με μία γυναίκα. Ξαφνικά πλεύρισε το αυτοκίνητο μία μηχανή και ένα άτομο έβγαλε ένα όπλο και άρχισε να πυροβολεί. Από τους πυροβολισμούς έχασε τη ζωή του ο άνδρας ενώ η γυναίκα λιποθύμησε και ακόμα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Την παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Γεωργίας Αδειλίνη προκάλεσαν δημοσιεύματα για την πυρκαγιά που ξέσπασε σε εργοστάσιο στη Λαμία, το οποίο ανήκει σε εταιρεία που συνδέ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τρίτεκνοι γίνονται το επόμενο διάστημα πολύτεκνοι. Σύμφωνα με πληροφορίες, το προσεχές διάστημα θα ανακοινωθεί η εξίσωση των τριτέκνων και πολυτέκνων. Την εξίσωση των προνομίων . . .
LIFE STYLE

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου επιβεβαίωσε τις φήμες χωρισμού από τον Παναγιώτη Ταχτσίδη.Το πρώην μοντέλο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και απάντησε στα όσα ακούγονται για . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρούς κινδύνους για την υγεία των παιδιών που πρόκειται να υποβληθούν σε χειρουργείο στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» εγκυμονεί η κατάσταση που επικρατεί στο ίδρυμα του ΕΣΥ, σ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.  ΗΛΕΙΑ, ΤΡΙΤΗ 21 Μαΐου• Ανοιχτή Δειγματοληψία στον Πύργο στ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος Health4EUKids και της εφαρμογής και υλοποίησης του Πακέτου Εργασίας 5 - Work Package 5 (W.P. 5) “GRUNAU MOVES” έγινε η δράση “Χάρτης κίνησης” με τους μαθητές κα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Δήμο γνωστοποιείται ότι κλείνει οριστικά, με σταθερή κατασκευή, από την Πέμπτη 23 Μαΐου 2024, η είσοδος οχημάτων στο μόλο της Αγίου Νικολάου. "Παρακαλούνται οι οδηγοί να απομακρύνουν τα σταθμ
Image
Image

Search