ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Διασύνδεση POS με ταμειακές: Παράταση ως 10 Ιουνίου - Για ποιους ισχύει

Μέχρι τις 10 Ιουνίου έχουν χρόνο να διασυνδέσουν τις ταμειακές μηχανές τους και τα POS 7.600 επιχειρήσεις, που διαθέτουν συστήματα τα οποία είναι ασύμβατα μεταξύ τους, ώστε να προχωρήσουν στην άμεση αντικατάσταση ενός από τα δύο.

 

Ο επιπλέον χρόνος παρέχεται σε 7.600 επιχειρήσεις, καθώς οι συγκεκριμένες παρότι συμμορφώθηκαν με τις υποχρεώσεις τους και πληρούσαν τις σχετικές προϋποθέσεις επιτυχούς διασύνδεσης, διαθέτοντας τερματικά, που συμπεριλαμβάνονται στις Δηλώσεις Συμμόρφωσης των Παρόχων (NSPs/Acquirers) και αναβαθμισμένους ΦΗΜ με τεχνική δυνατότητα διασύνδεσης, εν τέλει δεν κατόρθωσαν να διασυνδεθούν χωρίς δική τους υπαιτιότητα, λόγω τεχνικής αδυναμίας κάποιας εκ των συσκευών τους.

Με απόφαση Πιτσιλή η παράταση

Ειδικότερα, με απόφαση του Διοικητή της ΑΑΔΕ, Γιώργου Πιτσιλή, πήρε παράταση η προθεσμία διασύνδεσης για αυτές τις επιχειρήσεις, ώστε να προβούν, χωρίς τον κίνδυνο επιβολής κυρώσεων, στην προμήθεια ταμειακού συστήματος ή Μέσου Πληρωμής, ο συνδυασμός των οποίων θα διασφαλίζει την δυνατότητα διασύνδεσής τους για την σύννομη λήψη πληρωμών με κάρτα από την επιχείρησή τους.

Οι επιχειρήσεις αυτές έχουν ήδη λάβει σχετικό e-mail από την ΑΑΔΕ, με το οποίο ενημερώνονται για τη σχετική παράταση της διασύνδεσης και τη δυνατότητα πληροφόρησής τους από τον Πίνακα ετοιμότητας διασύνδεσης μοντέλων POS με τύπους ταμειακών μηχανών, ο οποίος βρίσκεται αναρτημένος στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ, στη διεύθυνση https://www.aade.gr/syndyasmoi-tameiakon-mihanon-pos.

Στην ιστοσελίδα αυτή μπορούν να δουν τους συνδυασμούς ταμειακού συστήματος και τερματικού POS, που διασυνδέονται με επιτυχία, ώστε να προβούν άμεσα στις απαιτούμενες ενέργειες για την προμήθεια του κατάλληλου και με ετοιμότητα διασύνδεσης ταμειακού συστήματος με το Μέσο Πληρωμής, που διαθέτουν, ή αντιστρόφως, ανάλογα με την επιλογή τους.

https://www.cnn.gr/

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

  Σκόνη, ζέστη και λασποβροχή είναι το «τρίπτυχο» που «κουβάλησε» ο υποτροπικός αεροχείμαρρος επηρεάζοντας τη χώρα από σήμερα (17/5), ενώ το φαινόμενο της αφρικανικής σκόνης ανα . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Σαουθάμπτον έγινε η δεύτερη ομάδα μετά την Λιντς που έκλεισε θέση για το Γουέμπλεϊ και τον τελικό ανόδου στην Premier League που θα διεξαχθεί στις 26 Μαΐου μετά την επικράτηση τη . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Φιορεντίνα 12 μέρες πριν τον μεγάλο τελικό της OPAP Arena κόντρα στον Ολυμπιακό αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2) με τη Νάπολι, σε ένα χορταστικό ματς που άφησε αμφότερες απογοητευμένες . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Μίλωνας είναι η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε την άνοδο στη Stoiximan Basket League, καθώς κατέκτησε την Elite League, μετά την επικράτηση στο ντέρμπι της Νέας Σμύρνης με 87-79 επί . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Έφυγε πρόωρα από τη ζωή ένας εξαιρετικός άνθρωπος, ο Στέλιος Σαφαρίκας, έπειτα από γενναία μάχη με σοβαρή ασθένεια, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους του.Η δυσάρεστη είδηση σκόρπισε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην άσκηση με την ονομασία «ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ 2024», που διοργάνωσε η Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Δυτικής Ελλάδος έδωσε το παρών ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Φωκίων Ζαΐμης, ο οποίος προσπαθεί να ε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης θα υποδεχθεί  αύριο Σάββατο στο νέο Δημαρχείο από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, εκείνους που έζησαν το κτήριο του παλαιού Αρσακείου ως μαθητές, εκπαιδευτικοί
Image
Image

Search