ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

12χρονος απείλησε με μαχαίρι συμμαθητή του στην αυλή σχολείου

Δωδεκάχρονος απείλησε με μαχαίρι συνομήλικο συμμαθητή του ύστερα από μεταξύ τους επεισόδιο, που ξέσπασε στο προαύλιο δημοτικού σχολείου, στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Το νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων συνέβη, χθες το μεσημέρι, στη Σταυρούπολη. Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο 12χρονοι καβγάδισαν για άγνωστη αιτία, ενώ στη συνέχεια ο ένας από τους δύο ανήλικους χτύπησε τον άλλο, προκαλώντας του απλές σωματικές βλάβες. Στη συνέχεια, ο 12χρονος που χτυπήθηκε ζήτησε από φίλο του (επίσης 12 ετών) ένα μαχαίρι, με το οποίο απείλησε τον δράστη της εις βάρος του επίθεσης.

Στο σημείο κλήθηκαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που οδήγησαν τους εμπλεκόμενους ανήλικους και τους γονείς τους στο Τμήμα Ασφαλείας Παύλου Μελά. Παρότι δεν υποβλήθηκαν μηνύσεις για τα κατ’ έγκληση διωκόμενα αδικήματα, εντούτοις από την ΕΛ.ΑΣ. σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των δύο 12χρονων, που συνδέονται με την κατοχή του μαχαιριού, όπως επίσης σε βάρος του 45χρονου, πατέρα του ενός.

Με προφορική εντολή εισαγγελέα, οι δύο ανήλικοι αφέθηκαν ελεύθεροι και η δικογραφία θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε απάτες, κλοπές και ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων σε περιοχές της Αττικής και της Πελοποννήσου. Έχουν συλληφθεί τέσσερα μέλη, ενώ στη . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Την παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Γεωργίας Αδειλίνη προκάλεσαν δημοσιεύματα για την πυρκαγιά που ξέσπασε σε εργοστάσιο στη Λαμία, το οποίο ανήκει σε εταιρεία που συνδέ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τρίτεκνοι γίνονται το επόμενο διάστημα πολύτεκνοι. Σύμφωνα με πληροφορίες, το προσεχές διάστημα θα ανακοινωθεί η εξίσωση των τριτέκνων και πολυτέκνων. Την εξίσωση των προνομίων . . .
LIFE STYLE

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου επιβεβαίωσε τις φήμες χωρισμού από τον Παναγιώτη Ταχτσίδη.Το πρώην μοντέλο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και απάντησε στα όσα ακούγονται για . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.  ΗΛΕΙΑ, ΤΡΙΤΗ 21 Μαΐου• Ανοιχτή Δειγματοληψία στον Πύργο στ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος Health4EUKids και της εφαρμογής και υλοποίησης του Πακέτου Εργασίας 5 - Work Package 5 (W.P. 5) “GRUNAU MOVES” έγινε η δράση “Χάρτης κίνησης” με τους μαθητές κα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Δήμο γνωστοποιείται ότι κλείνει οριστικά, με σταθερή κατασκευή, από την Πέμπτη 23 Μαΐου 2024, η είσοδος οχημάτων στο μόλο της Αγίου Νικολάου. "Παρακαλούνται οι οδηγοί να απομακρύνουν τα σταθμ
Image
Image

Search