ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Προειδοποιεί ο Δήμος για απατεώνες που παριστάνουν εργαζόμενους της Κοινωνικής Υπηρεσίας

Επιτήδειοι απατεώνες, «ξαναχτυπούν» τις τελευταίες ημέρες στην Πάτρα. Τηλεφωνούν στα σταθερά τηλέφωνα δημοτών και παριστάνουν τους εργαζόμενους στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Πατρέων, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Πατρέων, τονίζοντας τα εξής:

"Αυτά τα άτομα, χρησιμοποιώντας ως δικαιολογία ότι ο Δήμος θέλει να τους βοηθήσει οικονομικά, σε διάφορα επίπεδα, προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση στα προσωπικά τους δεδομένα, με τελικό σκοπό να τους αποσπάσουν χρηματικά ποσά από τους λογαριασμούς τους.

Ενημερώνουμε ότι αυτό ΔΕΝ ισχύει, κανένας υπάλληλος του Δήμου Πατρέων, δεν τηλεφωνεί στα σπίτια. Πρόκειται για απάτη.

Μην δίνετε σε κανέναν, κανένα προσωπικό σας, στοιχείο, κωδικό κ.λπ."

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ) ανακοινώνονται τα εξής: Συνεπείς με την πολιτική μας κατεύθυνση που μας υπαγορεύει να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των παιδιών . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στην μάχη των προαγωγικών εξετάσεων από σήμερα Δευτέρα 20 Μαϊου, οι μαθητές της Α’ και της Β΄Λυκείου και των απολυτηρίων εξετάσεων οι μαθητές της Γ’ Λυκείου. Ειδικότερα ξεκινούν σή . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής της Stoiximan Super League. Έπειτα από πέντε χρόνια, ο Δικέφαλος επέστρεψε στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος, εξασφαλίζοντας μάλιστα τον τέταρτο τίτλ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η ΑΕΚ έκανε αυτό που έπρεπε, αλλά ο ΠΑΟΚ πέρασε και από το Κλεάνθης Βικελίδης και στέφθηκε αυτός πρωταθλητής. Η Ένωση επικράτησε της Λαμίας με 3-0 και έκλεισε τη σεζόν με νίκη και . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ) ανακοινώνονται τα εξής: Συνεπείς με την πολιτική μας κατεύθυνση που μας υπαγορεύει να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η ομάδα μαθητών του 1ου ΓΕΛ Αιγίου «Detectives_007» συμμετείχε στον διαγωνισμό της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Διαστήματος (ESA) “Climate Detectives”.  Ο διαγωνισμός ήταν πανευρωπαϊκός και αφορούσε στη μελέ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Νέο ιδιοκτήτη έχει το σπίτι όπου διέμενε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην Πάτρα με τον Μάνο Δασκαλάκη και τα τρία παιδιά τους. Το ακίνητο αγόρασε Τούρκος επενδυτής, με σκοπό να λάβει Golden Visa σύμφωνα με τ
Image
Image

Search